yazditabar 2 ارسال شده در آبان 90 سلام برای خبرنامه acy mailing رو نصب کردم منتها مشکم باهاش اینه که وقتی یه اسم و ایمیل وارد میکنم و در خبرنامه عضو میشم، پیغام خوش آمد گویی یا عبارتی چون ایمیل شما ثبت شد نمایش داده نمیشه! - تنظیمات رو چک کردم، همه چی سر جاشه؟ مشکلش چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام عضویت انجام میشه و پیام نمیاد یا کلا عضویت ناقصه یعنی کاربر عضو میشه اما پیام نمایش داده نمیشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazditabar 2 ارسال شده در آبان 90 بازدیدکننده اسم و ایمیلش رو وارد میکنه، اطلاعات در مدیریت ثبت میشه ولی پیغام یا ایمیلی مبنی بر اینکه اطلاع بده ایمیل شما دریافت شد نشون داده نمیشه و برمیگرده به صفحه اصلی سایت! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 با قالب پیش فرض امتحان کنید ببینید این مشکل رو دارید اگر با قالب اصلی جوملا این مشکل رو ندارید این کد رو در جای مناسبی در قالب فعلی جوملاتون بذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر