yazditabar 2 ارسال شده در آبان 90 سلام آرت فرم رو با موفقیت نصب کردم و لینک به منو دادم ولی بالای صفحه ی فرمی ک ساختم ارور زیر وجود داره: Notice: Undefined property: date_field in D:\inetpub\vhosts\------.com\httpdocs\persian\templates\-----\index.php on line 40 مشکل مربوط به چیه؟! هاستم هم ویندوزه مرسیکد موجود در خط 40 که مربوط به تاریخ بود رو ورداشتم <?php echo JHTML::Date($this->date_field, "%A, %d. %B %Y"); ?> چرا به این کد ایراد گرفته؟! اگه ممکنه ایراد این کد رو بگین تا درستش کنم و سرجاش برگردونم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 90 خب این یک دستور php درونش هست و شما فقط خط شروع دستور را بر میدارید و باقی آن می مونه و خطا میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazditabar 2 ارسال شده در آبان 90 این کد رو وقتی از قالب حذف میکنم، ارور دیگه نمایش داده نمیشه! کده باید تغییری بکنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 90 کلاس را خالی بگذارید ببینید درست میشه!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام چیزی رو حذف نکنید این کد رو در سی اس اس قالبتون بذارید تا این دایو نمایش داده نشه .topdate{display:none;} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazditabar 2 ارسال شده در آبان 90 مرسی با این کار، تاریخ بالای سایتم نمایش داده میشه یا نه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام نخیر نشون داده نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر