j1752 4 ارسال شده در آبان 90 سلام من با ODUE درست كردم يه جامعه اما يه مشكل دارم توى ماژول ها اول كار كه ميرى يه چيز هايى روش نوشته اما بعد كه روى يك دونه از اون ها كليك مى كنى درست ميشه با اين يوزر پس امتحان كنيد براى ورود هم روى اون ماژول باز شونده بالا كليك كنيد user: test pass : test نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 90 کجا باید تست کنیم!؟ توضیحات هم یک کم نا مفهومه لطفاً بیشتر توضیح بدهید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیزم یه چیز خیلی مهم رو یادت رفت آدرس سایتت رو ندادی ما کجا بریم تست کنیم؟؟؟ تازه یه تاپیک دیگه زدی که کسی نیست کمک کنه !!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در آبان 90 www.downloadsgod.com :blush: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 دوست عزیز کمی بیشتر توضیح بدید مطلبتون نامفهومه آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 افزونه رو از کجا دریافت کردید؟ مشکل داره درست فارسی سازی نشده واسه همینه اولش بصورت COM_ODUDEPROFILE_HOME نمایش داده میشه فایلهای زبان افزونه مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در آبان 90 من از جوملا يعنى اگه تو فايل هاى ترجمه درست كنم درست ميشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در آبان 90 من فايل ها را كامل چك كردم مشكل از ترجمه نداره مشكلى كه داره تا قبل از اين كه روش كليك نكنى ترجمه نمى كنه ب چند تا قلب مختلف امتحان كردم و چند تا مرورگر كسى نيست كمكككككككككككك كنههههههه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 دوست عزیز شما چرا انقدر زود دنبال جواب هستید به نظر من فایل ترجمه مشکل داره این مشکل میتونه حذف = یا " باشه فایلهای ترجمه رو بذارید تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر