majid1f 0 ارسال شده در آبان 90 می خوام یکی از منوها را به زیر دامنه اختصاص بدم.الان فرضا به صورت www.majid1f.com/host حالا می خوام به صورت www.host.majid1f.com روش کار چیه و چی کار باید کرد ؟یعنی می خوام ان منو را که بهش مطلب اختصاص دادم را در این زیر دامنه داشته باشم/ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام کی تا حالا تونسته این کارو انجام بده؟؟ میتونید یک نمونه آنلاین قرار بدید برای قرار دادن لینک جدا از سایت شما باید نوع منو رو لینک خارجی انتخاب کنید ولی کاری که شما میخوایید فرق میکنه چون مطلب شما در داخل این دامین هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid1f 0 ارسال شده در آبان 90 بله دقیقا هم همین منظورم هست که شما فهمیدید.یعنی می خوام یک زیردامنه داشته باشم که تحت جوملا باشه و از مطالب جوملای قبلی استفاده بشه ولی نمی خوام 2 تا جوملا ایجاد کنم من از چند تا افزونه استفاده کردم نظیر virtualdomains , multisites ولی بازم فایده نداشت. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 فکر نمیکنم این شدنی باشه اگه دوستان دیگه آشنایی داشته باشن شما رو راهنمایی میکنن در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر