kambizkhalafi 3 ارسال شده در مرداد 89 با سلام خدمت کلیه دوستان و همکاران عزیز من یک قالب مانند شهید آوینی خواستم که به من قالب تابناک هزاره را معرفی نمودید و من هم بسته کامل آن را دانلود کردم حال که میخواهم قالب را روی لوکال نصب نمایم ارور میدهد من را راهنمایی نموده که در هر کدام از موضوع های زیر چه چیزی را باید بنویسم ارور هم این است[/align] Could not open database dump file www.joominahost.com Database type Database server host name User name Password Database name ممنون در موضوع قبلی چیزی نفهمیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در مرداد 89 سلام دوست عزیز اگه شما بسته ی نصبی تابناک رو گرفتی باید بگم که این بسته یه سری مشکلات داره که قراره آقا امیر درستش کنه بهتره شما فقط قالب رو دانلود کنی:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در مرداد 89 درسته. تابناک هزاره در هنگام نصب با مشکل مواجه میشه.دقیقا همون موقع انتخاب دیتابیس. قالب رو دانلود کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambizkhalafi 3 ارسال شده در مرداد 89 دوباره سلام موقع نصب قالب اخر ماژول ها نصب نمیشود .ماژول ها را چگونه و از کجا باید پیدا کرد و در این قالب چه ماژول هایی وجود دارد ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در مرداد 89 ببین وقتی بسته رو از حالت فشرده خارج می کنی تا نصبش کنی برو تو پوشه module اونجا همه ماژول هایی رو که تو بسته نصب بودن رو می تونی ببینی. هر کدوم رو هم خواستی می تونی با یه سرچ تو وب پیدا کنی. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 89 با سلام انشالله تا آخر این هفته مشکل بسته رو حل میکنم و براتون میزارم موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tnt6667 1 ارسال شده در مهر 90 دوستان درود من با این مشکل بر خوردم ولی می شه حل کرد داشتم می سرچیدم کهتاپیک رو دیدم حلش می کنم قبل از یک هفته مدیران انجمن موفق باشید دوستان درود من با این مشکل بر خوردم ولی می شه حل کرد داشتم می سرچیدم کهتاپیک رو دیدم حلش می کنم قبل از یک هفته مدیران انجمن موفق باشید خوب دوستان خوشبختانه به صبح نکشید یک را حل کوچیک کلان بسته شدن این بسته مشکل داره ، چون دیتابیسش من چک کردم جز جوملا هیچی دیگه نداشت پیشنهاد من یک یا قالب خالیشو نصب کنید یا اینکه یک جوملا نصب کنید و بعد با پوشه های مورد نیاد آپگریدش کنید اگر هم کسی با اینها هم مشکل داشت اعلام کنید من کاملش می کنم و بعد بستش می کنم ولینکش می کنم و... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
prince1456 0 ارسال شده در اسفند 91 دوستان درود من با این مشکل بر خوردم ولی می شه حل کرد داشتم می سرچیدم کهتاپیک رو دیدم حلش می کنم قبل از یک هفته مدیران انجمن موفق باشید خوب دوستان خوشبختانه به صبح نکشید یک را حل کوچیک کلان بسته شدن این بسته مشکل داره ، چون دیتابیسش من چک کردم جز جوملا هیچی دیگه نداشت پیشنهاد من یک یا قالب خالیشو نصب کنید یا اینکه یک جوملا نصب کنید و بعد با پوشه های مورد نیاد آپگریدش کنید اگر هم کسی با اینها هم مشکل داشت اعلام کنید من کاملش می کنم و بعد بستش می کنم ولینکش می کنم و... دوستان میتونند برن توی فولدر انستانلیشن بعد فولدر اس کیو ال بعد اونجا فکر کنم 2 تا فایل است که یکیش به نام دیتابیس است همان را با نوت پد باز کنید و ویرایش کنید فقط کافیه داخل " " این را پاک کنید و خالی بگذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر