aliiiii 11 ارسال شده در آبان 90 سلام دوستان من پلاگین تغییر آدرس ورود به ادمین رو نصب کردم و پس از تغییر آدرس به اسم دلخواه که فقط حروف انگلیسی هم بود، دیگه نمی تونم به صفحه ادمین وارد بشم! اون ادرسی رو هم که تعریف کردم ارور 404 میده. ممنون میشم راهنمایی بفرمائید چطور میتونم این پلاگین رو در هاست از طریق فایل های سایت غیرفعال کنم؟ با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام شما تنظیمات این پلاگین رو به درستی انجام ندادید برای غیرفعال کردن باید وارد phpmyadmin در هاست خود بشید و جدول jos_plugins رو باز کنید در این جدول دنبال پلاگین مورد نظر بگردید و دکمه ادیت رو بزنید بعد صفحه باز شده جلوی فیلد publishe به جای 1 صفر قرار بدید و حالا ذخیره کنید پلاگین غیرفعال میشه در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliiiii 11 ارسال شده در آبان 90 با تشکر از پاسخ سریعتون، اما تنظیمات خاصی نداره! آدرس رو میزارم مثلاً ali و گزینه هدایت به صفحه اول رو انتخاب میکنم ! اما نمیشه... به نظر شما دلیلش چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام یعنی چی نمیشه؟ به صفحه اصلی بازنمیگرده؟ یا ادرس ادمین عوض نمیشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 شما یک تصویر از تنظیمات پلاگین قرار بدید تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliiiii 11 ارسال شده در آبان 90 پس از ذخیره سایت باز میشود اما نه با آدرس administrator میتوان وارد شد و نه با آدرس ali سلام یعنی چی نمیشه؟ به صفحه اصلی بازنمیگرده؟ یا ادرس ادمین عوض نمیشه؟ سایت باز میشه اما نه admin دیگه باز میشه و نه اسم جدید که گذاشتم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 برای وارد شده از چه مسیری استفاده میکنید؟؟ از این مسیر: yoursite.com/administrator?ali استفاده میکنید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliiiii 11 ارسال شده در آبان 90 نه خیر yoursite.com/ali به جای yoursite.com/administrator نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
darkyashar 0 ارسال شده در آبان 90 دوست عزیز شما مثله اینکه توضیحات نوشته شده توی سایت جومینا در مورد این پلاگین رو نخوندی؟! بعد از فعال کردن پلاگین آدرس سایت شما به صورت زیر در می آید yoursite.com/administrator/?ali نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر