alireza12 0 ارسال شده در آبان 90 سلام دوستان می خواستم بدونم از کامپوننت ها در مطالب چطوری استفاده کنم مثلا یه متن دارم و زیرش می خوام از کامپوننت گالری استفاده کنم یا کامپوننت دانلود فایل ممنون:thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام میشه دقیق تر توضیح بدید؟!؟!؟!؟ اسم افزونه های موردنظرتون ر و بگید برای گالری ماژول هست که باید در موقعیت موردنظر قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza12 0 ارسال شده در آبان 90 سلام میشه دقیق تر توضیح بدید؟!؟!؟!؟ اسم افزونه های موردنظرتون ر و بگید برای گالری ماژول هست که باید در موقعیت موردنظر قرار بدید سلام به عنوان مثال یک متن توضیحی دارم در مورد گالری و دقیقا بعد از متن گالری رو دارم یا اینکه از کامپوننت دانلود منیجر استفاده کنم گالری مثل فوکا: فکر می کنم فوکا ماژول نداشته باشه!!! درسته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 نه دوست عزیز فوکا ماژول داره http://forum.joomina.ir/thread-2799.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر