mrskj 0 ارسال شده در مرداد 89 من زماني كه ميخواهم به مديريت سايتم وارد شوم مي زند كه يوزر نيم و پسورد هماهنگي ندارد . در حالي كه مطمئنم هماهنگي دارد . در ضمن مدير اصلي سايت نيز هستم . لطفا مرا راهنمايي كنيد . با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در مرداد 89 از قسمت phpmyadmin و جدول jos_user کلمه عبور خودتون رو ویرایش کنید. لازم به ذکره که پسورد ها در سیستم جوملا با متد md5 کد گذاری میشن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در مرداد 89 توضیح بیشتر اینکه در جدول jos_user دنبال نام کاربری مدیر کل بگردید (اگه عوض نکرده باشید=administrator) بعد جلوی قسمت password رو کامل پاک کنید بعد از بخش مدیریت سایت برید و نام کاربری رو بزنید و بدون وارد کردن رمز وارد بشید و سریعا رمز عبور رو تغییر بدید البته یه روش دیگه هم قبلا آقای شمسی تو انجمن گذاشته بودن که نام کاربری و رمز عبور هردو admin میشد. یه سرچ بکنید پیدا میکنید:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsenilloveyou 13 ارسال شده در اسفند 90 من زماني كه ميخواهم به مديريت سايتم وارد شوم مي زند كه يوزر نيم و پسورد هماهنگي ندارد . در حالي كه مطمئنم هماهنگي دارد . در ضمن مدير اصلي سايت نيز هستم . لطفا مرا راهنمايي كنيد . با تشكر با سلام خدمت همه اساتید و دوستان عزیز... من از دیروز تا حالا به مشکل این دوستمون دچار شدم و هر کاری هم می کنم مشکلم برطرف نمیشه!! لطف راهنمایی کنید:thankyou: 1- من از طریق phpmyadmin یه سوپرادمین جدید ساختم ولی بازم مشکل برطرف نشد! 2- کوکی و کش مرورگرم رو پاک کردم، برطرف نشد! 3- با مرورگرهای مختلف هم تست کردم بازم مشکل درست نشد!!! ممنون میشم اگر سریعتر راهنمایی بفرمایید:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 نیاز نیست حتما کاربر بسازید همون کاربر admin خودتون رو ویرایش کنید و فیلد رمز رو به حالت md5 ببرید و رمز جدید را وارد و ذخیره نمایید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsenilloveyou 13 ارسال شده در اسفند 90 نیاز نیست حتما کاربر بسازید همون کاربر admin خودتون رو ویرایش کنید و فیلد رمز رو به حالت md5 ببرید و رمز جدید را وارد و ذخیره نمایید یا علی سلام. ممنون از پاسخگویئتون. من این کار رو هم میخواستم انجام بدم. ولی موقعی که رفتم توی پی.اچ.پی. مای.ادمین اصل رکورد ادمین نبود!!! انگار حذف شده بود و مجبور شد یه ادمن جدید بسازم که متاسفانه مشکل حل نشده هنوز... نمی دونم باید چیکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام یوزر ادمینی که ساختید تنظیمات یوزر ادمین رو داره؟ مثلا id اون 62 هست!؟ (اگر خیر ، اعمال کنید) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsenilloveyou 13 ارسال شده در اسفند 90 سلام جناب فرحزادیان همین کار رو هم کردم بازم مشکل برطرف نشد... چیکار کنم؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid01 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوست عزیز جدیدا افزونه ای نصب نکردی؟؟(ویا حذف) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsenilloveyou 13 ارسال شده در اسفند 90 با سلام یوزر ادمینی که ساختید تنظیمات یوزر ادمین رو داره؟ مثلا id اون 62 هست!؟ (اگر خیر ، اعمال کنید) موفق باشید سلام دوست عزیز جدیدا افزونه ای نصب نکردی؟؟(ویا حذف) سلام آقا مجید... پاسخ نه!! یعنی یه دفعه ای اینطوری شده!! نمی دونمم چرا... هر کاری هم انجام میدم در ست بشو نیست که نیست... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsenilloveyou 13 ارسال شده در اسفند 90 سلام و متشکر از همه آقا من مشکلم برطرف شد... مشکل از دیتابیس بود که حلش کردم... بازم ممنون:thankyou::heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan_jahromi 0 ارسال شده در اسفند 90 من هم مشکل رو دارم دیتابیسم رو هم repair کردم باز نشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 من هم مشکل رو دارم دیتابیسم رو هم repair کردم باز نشد. با سلام افزونه ای نصب کردید یا حذف کردید یا اینکه تغییری در جوملا ایجاد کردید که این مشکل پیش اومد ؟ موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan_jahromi 0 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز من فقط روی administrator پسورد گذاشتم و بعد برداشتم البته قبلا هم تاپیک زدم ولی هیچ کس نتونست درست کنه !!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر