sattar6570 0 ارسال شده در آبان 90 سلام من از طریق Email Accounts یک ایمیل ساختم و از قسمت Forwarders روی یک ایمیل دیگ مثلاً Gmail فوروارد کردم ولی با این روش فقط میشه ایمیل هایی که برام فرستاده میشه رو چک کنم من میخوام با این ادرس ایمیل به دیگران ایمیل ارسال کنم چطور این کار رومیشه کرد باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ABI_HF 0 ارسال شده در آبان 90 برو به جی میل خودت وارد Account settings شو روی Gmail Settings کلیک کن تب Accounts and Import رو انتخاب کن توی قسمت Send mail as: دنبال لینک Add another email address you own بگرد و روش کلیک کن یه پنجره باز میشه که ازت اسم و ایمیل آدرس رو میپرسه. اسم همون نامی خواهد بود که ایمیل تو با اون وارد اینباکس دریافت کننده میشه.ایمیل هم همون میل که روی سرور ساختی. بعد از وارد کردن این 2تا فیلد Next step رو کلیک کن همون پیشفرض یعنی Send through Gmail (easier to set up) رو انتخاب و next srep رو کلیک کن روی Send Verification کلیک کن و پنجره رو ببند. حالا اگر درست فورواردینگ رو ست کرده باشی باید یه ایمیل برای همین آدرست اومده باشه. اونو باز کن و روی لینک تائید کلیک کن. حالا وقتی میخوای ایمیل بفرستی میتونی انتخاب کنی از کدوم آدرس باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر