hamid_biomed 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام من یک سایت خبری دارم و هر روز توش خبر آپلود می کنم و از k2 استفاده کردم امروز با کمال تعجب موقع مراجعه به سایت دیدم که می زنه هیچ مطلبی برای نمایش وجود نداره. وارد پنل مدیریت شدم دیدم تمام مطالب k2 پاک شده و هیچ خبری از 20 300 تا خبری که داشتیم نیست. عکس هاشون بود اما آیتم ها پاک شده بودن. با استفاده از بک آپ سایت رو برگردوندیم اما میخام بدونم آیا ه-ک شدیم یا یه باگ هست؟ لطفا راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید دلائل مختلفی می تونه داشه باشه ولی ه-ک احتمالش کمه! (بازم بستگی داره!) مدیر دیگری ندارید!؟ ادمین سرور کاری رو سرور انجام نداده یا... ؟ در حال حاضر بهترین کار اینه که اول سایت رو از نظر امنیتی به سطح بالایی برسونید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid_biomed 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید دلائل مختلفی می تونه داشه باشه ولی ه-ک احتمالش کمه! (بازم بستگی داره!) مدیر دیگری ندارید!؟ ادمین سرور کاری رو سرور انجام نداده یا... ؟ در حال حاضر بهترین کار اینه که اول سایت رو از نظر امنیتی به سطح بالایی برسونید... موفق باشید با سلام و تشکر سایت دو نفر ادمین داره سرور هم دسته خودمونه. کاری از سمت ما انجام نشده . تمام سعیمون رو کردیم که امنیت را بالا ببریم اگر پیشنهادی دارین خوشحال می شم بدونم که چه کارهایی باید انجام بدیم. آیا می شه فهمید که ادمین ها پاک کردند یا نه؟ آیا قابل پی گیری هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام نظر قطعی نمی شه داد! برای ارتقاء سطح امنیت قبلا در انجمن بحث شده و همینطور مقاله ای در سایت جومینا منتشر شده... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر