40sec 28 ارسال شده در آبان 90 با سلام من حدود نیمه مرداد یک سایت رو بارگزاری کردم و meta description و keywords رو تغییر دادم اما بعد از گذشت سه ماه هنوز در موتور های جستجو این کلید ها رو نمی بینم. آیا لازم هست تغییر دیگه ای بدم؟ بازدید سایت ام هم بد نیست الان روزی 2 الی 7 هزار نفر بازدید داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام آدرس سایتتون رو قرار بدید! اگه این تعداد بازدید داشته باشید گوگل باید سایت شما رو بعد از 2 الی 6 روز آپدیت کنه یعنی بعد از این مدت باید سایت شما با کلید ها و دیسکریپشن های جدید ایندکس بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
40sec 28 ارسال شده در آبان 90 سلام آدرس سایتتون رو قرار بدید! اگه این تعداد بازدید داشته باشید گوگل باید سایت شما رو بعد از 2 الی 6 روز آپدیت کنه یعنی بعد از این مدت باید سایت شما با کلید ها و دیسکریپشن های جدید ایندکس بشه با سپاس از شما سایت من دو زبانه هست: یکی iran551.com/fa و iran551.com/en نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 دوست عزیز سایت شما رتبه ای هم توی الکسا ثبت نکرده! چند وقت هست سایت رو راه اندازی کردید؟؟ از گوگل آنالیز و گوگل وب مستر استفاده میکنید؟؟ توجه داشته باشید که آمار داده شده توسط ماژول های آمارگیر و یا وبگذر واقعی نیستند و دقیق ترین آمار مربوط به گوگل آنالیز هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
40sec 28 ارسال شده در آبان 90 دوست عزیز سایت شما رتبه ای هم توی الکسا ثبت نکرده! چند وقت هست سایت رو راه اندازی کردید؟؟ از گوگل آنالیز و گوگل وب مستر استفاده میکنید؟؟ توجه داشته باشید که آمار داده شده توسط ماژول های آمارگیر و یا وبگذر واقعی نیستند و دقیق ترین آمار مربوط به گوگل آنالیز هست البته سایتم دو تا دامنه داره: یکی آی آر هست و یکی دات کام 1) دقیقا درباره الکسا نمی دونم اما دامنه آی آر سایتم رو که واردش کردم، نوشت: Statistics Summary for 551.ir Alexa Traffic Rank 13' date='879,998 اما همون طور که شما اشاره کردید برای دامنه دات کام No data نوشت. چراشو نمی دونم! Statistics Summary for[b'] iran551.com[/b] Alexa Traffic Rank No data 2) همون طور که نوشتم سایت رو نیمه مرداد راه اندازی کردم 3) تنها از گوگل آنالیز و فقط برای دومین دات کام سایتم استفاده می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 شما کد مربوط به رتبه بندی الکسا رو از سایت الکسا بگیرید و در متاتگ قالبتون قرار بدید تا الکسا راحتر و بهتر سایت شما رو آنالیز کنه و آمار بده من فکر نمیکنم سایت شما با گوگل آنالیز 2 تا 7 هزار بازدید داشته باشه! شاید شما با آمارگیر دیگه ای این رو مشاهده کردید از گوگل وبمستر برای سئوی سایتتون استفاده کنید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
40sec 28 ارسال شده در آبان 90 شما کد مربوط به رتبه بندی الکسا رو از سایت الکسا بگیرید و در متاتگ قالبتون قرار بدید تا الکسا راحتر و بهتر سایت شما رو آنالیز کنه و آمار بده من فکر نمیکنم سایت شما با گوگل آنالیز 2 تا 7 هزار بازدید داشته باشه! شاید شما با آمارگیر دیگه ای این رو مشاهده کردید از گوگل وبمستر برای سئوی سایتتون استفاده کنید. در پناه حق... شاید مجاز نباشه این رو از شما بپرسم اما با توجه به این که من آشنایی چندانی با وبمستر و الکسا ندارم و تا الان هم درباره شون فروم ها رو مطالعه می کردم می خواستم لطف کنید در مورد مواردی که ذکر کردید توضیح بیشتری بدید: 1) چطور کد رو از الکسا بگیرم؟ باید ثبت نام کنم؟ 2) چطور از گوگل وبمستر استفاده کنم؟ در حد یکی دو خط توضیح بدید خودم دنبالش رو می گیرم از لطف شما نهایت سپاسگزاری رو دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 دوست عزیز شما باید سوالتون رو در تاپیک جدید بپرسید ولی یک راهنمایی کوچک: شما باید در دوسایت گوگل و الکسا عضو بشید برای وبمستر از لینک زیر: http://www.google.com/webmasters/ و برای الکسا از لینک زیر اقدام کنید: http://www.alexa.com/register?resource=http%3A%2F%2Fwww.alexa.com در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر