jahan654 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام افزونه ای شبیه افزونه ای که لینکش را درزیر قرار دادم کسی سراغ ندارد دمو سایت سازنده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام این افزونه تجاری هست ولی می تونید از افزونه های مشابه استفاده کنید... (قبلا در انجمن بحث شده و همینطور در سایت جومینا هم منتشر شده...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jahan654 0 ارسال شده در آبان 90 نام این نمونه افزونه ها چیست؟ چه کلمه ی کلیدی را باید جستجو کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام کافیه شما در انجمن دنبال اسلایدر یا ماژول آکاردئونی بگردید. اگر در انجمن به نتیجه نرسیدید در جوملا جهانی پیدا میشه الان دقیق یادم نیست اسم افزونه مورد نظر رو ولی رایگان این افزونه هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 بعنوان مثلا: اسلایدر آکاردئونی موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jahan654 0 ارسال شده در آبان 90 دوستان من به نتیجه ای نرسیدم اگه ممکنه یک نمونه افقی زیبا خودتان معرفی کنید در ضمن اگه نمونه ی بالا را خریداری کنم فقط یکبار قابل نصب است؟ دوستان من به نتیجه ای نرسیدم اگه ممکنه یک نمونه افقی زیبا خودتان معرفی کنید در ضمن اگه نمونه ی بالا را خریداری کنم فقط یکبار قابل نصب است؟ که به صورت خودکار به تصویر بعدی برود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر