omid_geladiyatori23 0 ارسال شده در مرداد 89 با سلام من از قالب zayeshvabalesh_joomina_ir استفاده می کنم اسم وب سایت هم در نوار بالای سایت استاتوس است هم در یک نوار در صفحه اصلی چگون می شه اسم در صفحه اصلی رو پاک کرد با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
semac 4 ارسال شده در مرداد 89 با سلام من از قالب zayeshvabalesh_joomina_ir استفاده می کنم اسم وب سایت هم در نوار بالای سایت استاتوس است هم در یک نوار در صفحه اصلی چگون می شه اسم در صفحه اصلی رو پاک کرد با تشکر سلام اونچه كه من از سوالتون فهميدم جوابش اينه: بايد بريد به مديريت منو >>مثلا فهرست اصلي>> صفحه اصلي>> پارامترها اونجا بايد نمايش عنوان صفحه رو غير فعال كنيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid_geladiyatori23 0 ارسال شده در مرداد 89 نه دوست عزیز در بای صفحه نوار استاتوس وی نویسد وب سایت احمد بعد در صفحه اصلی سایت زیر هدر سایت می نویسد وب سایت احمد دومی رو می خوام حذف کنم کدشو نمی دونم ؟؟؟چه کدی هست ماله قالب هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در مرداد 89 سلام اگه میشه لینک بده ببینیم:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
wwe 0 ارسال شده در مرداد 89 دوست عزيز اگه درست فهميده باشم اسم وبسايت رو به صورت عكس مينويسه درسته يه راه هست بعد از اين كه قالب رو دانلود كرديد وارد پوشه ي قالب بشيد و به قسمت images برويد البته تو خود حافظه ي كامپيوتر نه اينترنت بعد دنبال اون عكسي بگرديد كه روش نوشته وبسايت احمد وقتي كه عكسش رو پيدا كرديد اسم عكس رو بيادتون نگه داريد يا يه جا يادداشت كنيد بعد بايد وارد cpnael تون بشيد بر روي file manger كليك كنيد و واردش بشيد تو اونجا به قسمت public html بريد و بعد قسمت template اونجا اسمه قالبتون رو نوشته بريد تو پوشش بعد كه واردش شديد يه پوشه به اسم images اونجا هست بريد تو اون و اسم اون عكسي رو كه تو حافظه ي كامپيوترتون پيدا كرده بوديد اينجا هم پيداش كنيد و بعد پاكش كنيد در اين صورت اون نوشته اي كه تو عكس نوشته وبسايت احمد ميره البته در صورتي كه عكس باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در مرداد 89 سلام اول اینکه آدرس سایت رو بدید تا بشه بهتر راهنمائی کرد. دوم اینکه اون متنی که معمولا زیر هدر میاد اسمش slogan هست و از تنظیمات قالب می تونید این متن رو پاک کنید. به مدیریت قالب ها برید و روی اسم قالب کلیک کنید بعد از پارامتر های قالب متنی که در فیلد slogan نوشته شده رو پاک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid_geladiyatori23 0 ارسال شده در مرداد 89 با سلام من عکس جمله ای که می خوام حذف بشه را گذاشتم دوستان کمک کنید.. http://up.iranblog.com/Files2/2a08342812d849f2baf4.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
semac 4 ارسال شده در مرداد 89 من جوابتون رو داده بودم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در مرداد 89 سلام دوست عزیز جواب سوال شما داده شده در ارسال 3 مطمئنید این کار رو انجام دادید و نشد؟ بعد از این کار ذخیره ساز رو پاکسازی کردید؟ اگر نه این کار رو انجام بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid_geladiyatori23 0 ارسال شده در مرداد 89 این کار کردم بايد بريد به مديريت منو >>مثلا فهرست اصلي>> صفحه اصلي>> پارامترها اونجا بايد نمايش عنوان صفحه رو غير فعال كنيد. اما نمیشه صفحه اصلی رو غیر فعال کنم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در مرداد 89 سلام چرا میشه مديريت منو >>فهرست اصلي>> صفحه اصلي>> پیشفرضی در هر یکی از صغحات دوست داری قرار بده اگه نیازه یوزو بده من یه نگاهی به سایت بندازم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
semac 4 ارسال شده در مرداد 89 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر