mis.shafiee 1 ارسال شده در آبان 90 سلام خسته نباشید.من از کامپوننت سیستم مدیریت مدرسه جومینا استفاده کردم ولی در قسمت گزارش گزارشات هیچ نمره ای به من نشان نمی دهد. در ضمن یکی دیگر از مشکلات هم در این کامپوننت این است که وقتی منوی اعلام نمرات را میزنم لیست تمام دانش آموزان نشان داده میشود،در صورتی که من میخواهم فقط نمرات مربوط به همان دانش آموزی که اولیاءاش وارد شده اند را نمایش دهد. آیا کامپوننتی می شناسید که وقتی اولیاء هر دانش آموز user, pass اش را وارد کرد بتواند فقط فقط فقط نمرات مربوط به دانش آموزش خودش را ببیند. فقط فارسی باشد. در ضمن اگر روی سیستم مدیریت محتوایی به غیر از جوملا هم باشد اشکالی ندارد. لطفا راهنمایی فرمایید. آدرس سایت:http://mesbaholhoda69.com user:parent1 pass:12345 1 واکنش ها : navabgroup نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام نخیر این افزونه این امکان رو نداره می تونید از افزونه ای که در فروشگاه جومینا هست استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mis.shafiee 1 ارسال شده در آبان 90 سلام در انجمن پارس جوم به من گفتند که از آقای فرحزادیان مشکلم را بپرسم.من دقیقا مانند آموزش جلو رفتم.در کامپوننتم هم در قسمت نمایش گزارشات وقتی رو فلش سفیدرنگ کلیک می کنم چیزی نمایش داده نمیشود و هم و قتی یکی از اولیاء با user , pass اش وارد میشود تمام مراحل را جلو می رود،وقتی به قسمت گزارش گزارشات می رسد و از لیست پایین باز شونده گزارشی را انتخاب میکنم چیزی نمایش داده نمیشود. لطفا راهنمایی فرمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 90 آیا سیستم را بر روی ساب دامین نصب کرده اید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mis.shafiee 1 ارسال شده در آبان 90 من کامپوننت را روی هاست نصب کردم.آدرس سایتم هم http://madresebesat.com/highschool/ است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 90 دوست بزرگوار در توضیحات دقیقا اشاره شده این سیستم را در ساب دامین نصب نکنید ! و روی ساب دامین کار نمیکند ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mis.shafiee 1 ارسال شده در آبان 90 من این کامپوننت را روی ساب دامین نصب نکردم ،بلکه روی دامین نصب کردم و این مشکل را دارم. اگر لازم است user , pass را برایتان قرار دهم. واقعا به این کامپوننت نیاز مبرم دارم. ممنون از راهنماییتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در آبان 90 این قالب دقیقا به همین جور است که می خواید به نظرم فایل راهنماشو خوب بخونین بنده چند جا نصبیدم که مشکلی پیش نیومده اگه سیستمی غیر جوملا خواستی پ.خ بدید میگم بهتون یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghanbre 0 ارسال شده در آبان 90 سلام چون در سيستم مديريت مدرسه در دبستان نمرات به صورت توصيفي مي باشد نه نمره اي وقتي فارسي تايپ مي كنيم (خيلي خوب ) بعد از رفرش سايت مت به صورت (؟؟؟؟؟؟ ) در مي آيد مشكل از كجاست لطفا راهنمايي كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 سلام سوال جدید در تاپیک جدید(قوانین انجمن) آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
damourfani 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام خسته نباشید.من از کامپوننت سیستم مدیریت مدرسه جومینا استفاده کردم ولی در قسمت گزارش گزارشات هیچ نمره ای به من نشان نمی دهد. در ضمن یکی دیگر از مشکلات هم در این کامپوننت این است که وقتی منوی اعلام نمرات را میزنم لیست تمام دانش آموزان نشان داده میشود،در صورتی که من میخواهم فقط نمرات مربوط به همان دانش آموزی که اولیاءاش وارد شده اند را نمایش دهد. آیا کامپوننتی می شناسید که وقتی اولیاء هر دانش آموز user' date=' pass اش را وارد کرد بتواند فقط فقط فقط نمرات مربوط به دانش آموزش خودش را ببیند. فقط فارسی باشد. در ضمن اگر روی سیستم مدیریت محتوایی به غیر از جوملا هم باشد اشکالی ندارد. لطفا راهنمایی فرمایید. آدرس سایت:http://mesbaholhoda69.com user:parent1 pass:12345 [/quote'] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadishadis 0 ارسال شده در مهر 94 سلام میشه لطفا لینک دانلود " کامپوننت سیستم مدیریت مدرسه جومینا" رو بزارید ؟جایی که لینکشو گذاشته بودید کار نمیکرد لینکش لطفا ! خیلی لازم دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر