احمدعبداله نژاد 4 ارسال شده در آبان 90 سلام بعد از نصب کامپوننت در قسمت مدیریت با ارورهای زیر روبرو میشم Warning: require(/home/seveniti/public_html/administrator/components/com_artforms/config.artforms.php) [function.require]: failed to open stream: Permission denied in /home/seveniti/public_html/administrator/components/com_artforms/lib/af.lib.core.php on line 86 Warning: require(/home/seveniti/public_html/administrator/components/com_artforms/config.artforms.php) [function.require]: failed to open stream: Permission denied in /home/seveniti/public_html/administrator/components/com_artforms/lib/af.lib.core.php on line 86 Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '/home/seveniti/public_html/administrator/components/com_artforms/config.artforms.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/seveniti/public_html/administrator/components/com_artforms/lib/af.lib.core.php on line 86 ممنون میشم راهنمایی کنید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 90 روی لوکال تست میکنید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
احمدعبداله نژاد 4 ارسال شده در آبان 90 روی لوکال تست میکنید ؟ نه روی هاست نصب کردم آقای تهرانی ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آبان 90 سلام فکر کنم مشکل از Permissionها و همون سطح دسترسی هاباشه :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
احمدعبداله نژاد 4 ارسال شده در آبان 90 سلام فکر کنم مشکل از Permissionها و همون سطح دسترسی هاباشه :thankyou: راه حل ؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آبان 90 سلام فکر کنم مشکل از Permissionها و همون سطح دسترسی هاباشه :thankyou: راه حل ؟؟؟؟؟؟؟؟ از هاست به پوشه مورد نظربرو و سطح دسترسی ها رو بالا ببر که ادمین بتونه تغییرات انجام بده تغییر سطح دسترسی که بلدی؟! :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazditabar 2 ارسال شده در آبان 90 سلام من هم هنگام کار با "آرت فرم" وقتی که می خوام اوون رو از تووی افزونه لینک به منو بدم با ارور زیر مواجه میشم: com\httpdocs\persian\administrator\components\com_artforms\lib\af.lib.adm.php on line 23 لطفا در صورت امکان راهنمایی کنین مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
احمدعبداله نژاد 4 ارسال شده در آبان 90 سلام فکر کنم مشکل از Permissionها و همون سطح دسترسی هاباشه :thankyou: راه حل ؟؟؟؟؟؟؟؟ از هاست به پوشه مورد نظربرو و سطح دسترسی ها رو بالا ببر که ادمین بتونه تغییرات انجام بده تغییر سطح دسترسی که بلدی؟! :thankyou: نه متاسفانه ! اگه بیشتر توضیح بدی ممنون میشم :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آبان 90 در گوگل سرچ کن مثلا » آموزش تغییر سطح دسترسی در سی پنل سوال دیگه ای هست درخصوصی بپرس :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 آموزش تغییر سطح دسترسی در جومینا لرن موجود هست می تونید از لینک زیر فیلم آموزشی رو مشاهده نمایید http://joominalearn.ir/index.php?option=com_seyret&task=videodirectlink&Itemid=21&id=33 آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kabook 10 ارسال شده در آبان 90 سلام من هم هنگام کار با "آرت فرم" وقتی که می خوام اوون رو از تووی افزونه لینک به منو بدم با ارور زیر مواجه میشم: com\httpdocs\persian\administrator\components\com_artforms\lib\af.lib.adm.php on line 23 لطفا در صورت امکان راهنمایی کنین مرسی این فرم ساز نسبت به لینک دادن منو مشکل داره از داخل خود کامپونت باید دستی از طریق ایجاد منو اقدام کنی فکر میکنم این فرم ساز رو بی خیال بشی بهتر باشه BreezingForms شروع کن هم تکمیل تره و هم فرم های خیلی شکیل تری میسازه یکمی باش کار کنی از آرت فرم برات ساده تر هم میشه در ضمن آرت فرم دیگه پشتیبانی سایت سازنده نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر