armi1 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام خسته نباشید خدمت کاربران و مدیران جومینا مخصوصا جناب شمسی می خواستم یک فروشگاه کتاب راه اندازی کنم آیا کامپوننتی یا ماژولی از جوملا هست که اینکارو انجام بده ؟ در واقع نیاز بنده این است که کاربر پس از پرداخت وجه لینک دانلود کتاب را دریافت کند ؟ . ممنون و متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 90 درود بر شما برای اینکار افزونه ای وجود دارد و شما میتوانید با صرف هزینه ای اندک به هر بانکی که میخواهید متصلش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armi1 0 ارسال شده در آبان 90 ممنون از پاسخ شما جناب تهرانی اسم این افزونه چیست ؟ تجاری است ؟ اگه در سایت شماست لینک ادرس این افزونه را بدهید/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در آبان 90 یک جستجویی بکنید فکر کنم booklibary هست من خودم همراه با لینک دانلود در انجمن گذاشتم رایگان می باشد یاعلی:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armi1 0 ارسال شده در آبان 90 نه book library خوب نبود داخل کامپوننت virtumart این امکان هست که پس از پرداخت دانلود کند ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام فکر کنم برای اینکار بهتره از جی دانلود استفاده کنید بعد به بانک متصلش کنید که البته باید بگید براتون افزونه موردنظر رو بنویسید با خود اقای تهرانی هم صحبت کنید تا افزونه موردنظرشون رو معرفی کنن موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر