poonoodi 2 ارسال شده در آبان 90 سلام چطوری کامپوننت ورود و عضویت سی بی را بر سایت حاکم کنم تا هیچ افزونه ای نتونه درخواست ورود و عضویت به کامپوننت ثبت نام پیشفرض جوملا بده ؟ الان با اینکه سی بی فعاله اما بعضی از کامپوننت ها هنگام ارجاع به فرم ثبت نام یا ورود به سایت به جای اینکه به سی بی هدایت شن به پیشفرض جوملا هدایت میشن:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام می تونید کلا آدرس ورود به لاگین پیش فرض رو به لاگین سی بی ریدایرکت کنید از طریق کنترل پنل هاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در آبان 90 شما وقتی cb رو نصب میکنید تو گزینه هاش آیتمی داره که اینکارو براتون میکنه درضمن میتونید افزونه ثبت نام پیش فرض رو هم از طریق کامپوننت اون غیرفعال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poonoodi 2 ارسال شده در آبان 90 دوست عزیز میتونید ادرس دقیقتری بدین چون من که چند بار تمام کانفیگ کامپوننت رو بالا پایین کردم همچین گزینه ای رو ندیدم که بگه سی بی پیشفرض کل بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر