masoudsara 0 ارسال شده در آبان 90 ماژول لاگین رو نصب کردم . ثبت نام انجام میشه و توی لیست کاربران هم در پنل سایت اسم عضو ثبت شده وجود داره و تایید میشه ولی کسایی که ثبت نام کردن نمیتونن وارد شن و این پیغام رو میبینن: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 فکر کنم این تاپیک بهتون کمک کنه forum.joomina.ir/thread-3065.html آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoudsara 0 ارسال شده در آبان 90 ممنون از شما ولی وقتی مقدار رو یک قرار میدم اصلا پنل مدیریت بالا نمیاد! شاید من منظورمو بد بیان کردم من مشکلم در ماژول ثبت نام و عضو گیری هست . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید با ماژول پیشفرض جوملا هم این مشکل رو دارید!؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoudsara 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید با ماژول پیشفرض جوملا هم این مشکل رو دارید!؟ موفق باشید سلام ممنون بله با پیشفرض جوملا هم همین مشکل هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 ممنون از شما ولی وقتی مقدار رو یک قرار میدم اصلا پنل مدیریت بالا نمیاد! با سلام روی همون 0 باید باشه این کار رو انجام بدید ببینید حل می شه یا خیر: شما پک کامل آخرین ورژن جوملا 1.5 یعنی 1.5.24 رو دانلود کنید (ترجیحا نسخه ای که تیم مامبولرن ارائه کرده) و بعد در هاستتون در دایرکتوری در حال حاضر پوشه ها و فایلهای جوملا رو آپلود کردید، آپلود کنید و بعد فقط اکسترکت کنید(نصب نکنید) و بعد از اکسترکت پوشه installation رو حذف کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر