ms83 0 ارسال شده در آبان 90 فایل configuration.php ویرایش کردم ، با این ارور مواجه شدم [align=left] Warning: Unexpected character in input: ''' (ASCII=39) state=1 in /home/taraneso/public_html/site/configuration.php on line 40 Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/taraneso/public_html/site/configuration.php on line 40[/align] این خط var $fromname = ' از اولش همینجوری بود من بهش دست نزدم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام چه تغییری در این فایل دادید!؟ کدهاش رو با کدهای درون فایل configuration.php-dist مقایسه کنید (خط 40) [ خط 40 فایل configuration.php-dist رو جایگزین خط 40 configuration.php کنید] عنوان سایتتون در اون قسمت قرار می گیره... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ms83 0 ارسال شده در آبان 90 var $force_ssl = '0'; SSL غیر فعال کردم var $fromname = 'ترانه سراها'; الان این قسمت به این صورت تغییر دادم بازم هم خطا میده! Parse error: syntax error, unexpected $end, expecting T_FUNCTION in /home/taraneso/public_html/site/configuration.php on line 40 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 1. یک کپی از فایل configuration.php فعلی بگیرید و داشته باشید 2. فایل configuration.php فعلی رو حذف و فایل configuration.php-dist رو تغییر نام دهید به configuration.php 3. اطلاعات مورد نیاز رو در configuration.php جدید ست کنید از قبیل اطلاعات دیتابیس و مسیرهای logs و tmp و ... اگر مشکلی داشتید فایل configuration.php فعلی خودتون رو برام پیام خصوصی کنید بررسی و اصلاحش کنم... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر