aminabcd 33 ارسال شده در آبان 90 سلام وقتی که پلاگین سطح دسترسی برای مطالب جوملا را نصب میکنم بعد فعالش میکنم هیچ تاثیری رو ادامه مطلب نمیذاره مشکل از چی میتونه باشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام اگه منظور شما پلاگین عضویت برای دیدن ادامه مطلب هست شما از صحت نصب باید اطمینان حاصل کنید و بعد از نصب به مدیریت پلاگین ها برید و در اونجا پلاگین رو فعال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminabcd 33 ارسال شده در آبان 90 من همه این کارها را انجام دادم ولی هیچ تاثیری نداره حتی پاک کردم مجدد نصب کردم میشه واضحتر برای تنظیماتش راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 شما باید فعال کنید و در تنظیمات اون مطالب و بخش هایی که باید اعمال بشه ، انتخاب شده باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminabcd 33 ارسال شده در آبان 90 من همه این کارها را انجام دادم این امکان هست که با افزونه های دیکه همخونی نداشته باشه تو تنظیمات پلاگین سطح دسترسی روی کدوم گزینه باید قرار بگیره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 شما یک تصویر از تنظیمات پلاگین قرار بدید تا بشه بهتر راهنمایی کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminabcd 33 ارسال شده در آبان 90 تشکر مشکل برطرف شد فقط یه سوال آیا روی کاتوگ ساز هم جواب میده مثل مطلب ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 دوست عزیز سئوال جدید در تاپیک جدید لطفا:@ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر