hamed2964 0 ارسال شده در آبان 90 سلام دوستان. می خواستم ببینم آیا راهی وجود داره که از طریق اون بشه داخل هر مطلب جدیدی که به سایت اضافه می کنم یک اسلاید شو با تصاویر مرتبط با اون موضوع اضافه کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در آبان 90 بله. پلاگین ماژول انیور رو نصب کنید. یک ماژول اسلاید شو هم نصب کنید. ماژول را با تصاویری که مد نظر دارید تنظیم و فعال کنید. البته پارامتر انتخاب منو رو روی هیچ بذارید تا ماژول در هیچ موقعیتی نمایش داده نشود. سپس مطلب خود را آماده و با استفاده از ماژول انیور ماژول اسلاید شویی که ساختید را در مطلب وارد کنید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed2964 0 ارسال شده در آبان 90 بله. پلاگین ماژول انیور رو نصب کنید. یک ماژول اسلاید شو هم نصب کنید. ماژول را با تصاویری که مد نظر دارید تنظیم و فعال کنید. البته پارامتر انتخاب منو رو روی هیچ بذارید تا ماژول در هیچ موقعیتی نمایش داده نشود. سپس مطلب خود را آماده و با استفاده از ماژول انیور ماژول اسلاید شویی که ساختید را در مطلب وارد کنید. یا علی مرسی از کمکتون.:thankyou: فقط 1 سوال و 1 درخواست: 1. امکان داره لینک این ماژول رو بدید؟ 2. این ماژول در محیط ویراشگر گزینه ای رو اضافه می کنه که از اون طریق بشه اسلاید شو رو وارد کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آبان 90 سلام این پلاگین میتونی ماژول های تصب شده رو درمتنت بیاری http://www.joomina.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=65&Itemid در محیط ویراشگر گزینه ای رو اضافه می کنه که از اون طریق میتونی هرماژولی ازجمله اسلاید شو رو وارد کنی :thankyou: 1 واکنش ها : vaheme64 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vaheme64 0 ارسال شده در تیر 92 تو این لینکتون که نبود اگه میشه یک لینک دیگر یا نام انگلیسی آن را بنویسید تا آن را پیدا کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mocd 27 ارسال شده در تیر 92 تو این لینکتون که نبود اگه میشه یک لینک دیگر یا نام انگلیسی آن را بنویسید تا آن را پیدا کنم سلام اسمش هست Modules Anywhere لینک یا علی 1 واکنش ها : vaheme64 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر