navid2630 0 ارسال شده در آبان 90 سلام دوستان من می خواهم صفحه اخبار سایتم به شکل این سایت باشه http://www.iraninsurance.ir/news/menu_id/0/submenu_id/0/ ولی در انتها حتما شماره صفحه داشته باشد یعنی صفحات مختلف خبر را کاربر بتونه ببینه با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashnia 6 ارسال شده در آبان 90 درود بر شما برای این کار دو پیشنهاد من اینه که از گلوبال نیوز ترجمه آقای پارسا استفاده کنید. و بهش بگید فقط در صفحه اخبار نمایش داده بشه (البته اگر موقعیت content در قالب شما تعریف شده). صفحه گلوبال نیوز پارسا در فروم: forum.joomina.ir/thread-4255.html پاینده باشید:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
navid2630 0 ارسال شده در آبان 90 درود بر شما برای این کار دو پیشنهاد من اینه که از گلوبال نیوز ترجمه آقای پارسا استفاده کنید. و بهش بگید فقط در صفحه اخبار نمایش داده بشه (البته اگر موقعیت content در قالب شما تعریف شده). صفحه گلوبال نیوز پارسا در فروم: forum.joomina.ir/thread-4255.html پاینده باشید:1: سلام دوست من پیشنهاد دوم را لطف کنید من از ماژولی که گفتید استفاده میکنم مشکلم اینه که شکاره صفحه نداره و بقیه اخبار نشان داده نمی شود آیا امکان استفاده از صفحه در این ماژول وجود دارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashnia 6 ارسال شده در آبان 90 کلا دو تا پینشهاد بود دیگه اولیش که گفتم گلوبال دومی هم اختصاصی همون صفحه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در آبان 90 درود بر شما برای این کار دو پیشنهاد من اینه که از گلوبال نیوز ترجمه آقای پارسا استفاده کنید. و بهش بگید فقط در صفحه اخبار نمایش داده بشه (البته اگر موقعیت content در قالب شما تعریف شده). صفحه گلوبال نیوز پارسا در فروم: forum.joomina.ir/thread-4255.html پاینده باشید:1: سلام دوست من پیشنهاد دوم را لطف کنید من از ماژولی که گفتید استفاده میکنم مشکلم اینه که شکاره صفحه نداره و بقیه اخبار نشان داده نمی شود آیا امکان استفاده از صفحه در این ماژول وجود دارد پیشنهاد میکنم از کامپوننتی استفاده کنید که جومینا استفاده می کنه. اسمش رو نمی دونم اما قبلن در انجمن بحث شده. جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
navid2630 0 ارسال شده در آبان 90 جومینا از چه کامپوننتی برای امر استفاده می کند ؟ از k2 منظورتونه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در آبان 90 سلام خیر منظور کامپوننت alphacontent می باشد که در این لینک موجود است http://www.joomina.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=97&Itemid= یاعلی:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
navid2630 0 ارسال شده در آبان 90 سلام خیر منظور کامپوننت alphacontent می باشد که در این لینک موجود است http://www.joomina.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=97&Itemid= یاعلی:heart: سلام من از ماژول آلفا کامپوننت استفاده کردم یک مشکلی هست اینکه آدرس ها تغییر می کند و ماژول اخبار خوان با اخباری که در این ماژول نشان می هد فرق می کند مثلا در حالت عادی آدرس یک مطلب domain/news/12 ولی هنگام استفاده از این کامپوننت domain/component/content/article/35-907 چطوری می تونم مثل حالت منوی معمولی نشان دهم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام برای ویرایش لینک ها و کوتاه کردن میتونید از افزونه های sef استفاده کنید بهتره در انجمن جستجو کنید تا بهتر به نتیجه برسید در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashnia 6 ارسال شده در آبان 90 توی لوکال کار می کنید؟ دمو بدید لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در آبان 90 فقط كافيه ace sef رو در انجمن جست و جو كنيد همه چي دست گيرتونون مي شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
navid2630 0 ارسال شده در آبان 90 سلام دوستان متاسفانه هنوز مشکل من حل نشده نمی تونم مطالب هر بخش یا مجوعه را به صورت صفحه بندی شده در انتهای آن نشان دهم لینک سایت به این صفحه از سایت برید من اخبار گذاشتم ولی نمی تونم در انتهای آن صفحه بندی ایجاد کنم یعنی برای نمایش صفحه بندی در انتهای هر بخش از اخبار مشکل دارم از نمایش مطالب مجموعه به صورت بلاگ یا مجموعه استفاده می کنم به اون صورتی که می خواهم نشان نمی دهد ولی صفحه بندی دارد من چطوری می تونم از تنظیمات خودم بر خوردار باشم ولی صفحه یندی هم داشته باشد از کامپوننت alphacontent استفاده کردم ولی مشکل آدرس دهی داشت که domain/component/content/article/35-907 نشان داده می شود و آدرس از منو خوانده نمی شود سایت آسان دانلود در هر بخش مثلا دانلود آنتی ویروس در انتها دارای صفحه بندی می باشد لطفا راهنمایی کنید با تشکر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
navid2630 0 ارسال شده در آبان 90 سلام دوستان اگه ماِژول یا کامپوننتی و یا راه حلی دارند لطفا راهنمایی کنند با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر