امیر فدایی 0 ارسال شده در آبان 90 سلام خدمت اساتید گرام مدخواستم ببینم چطور میشه پارامتر ها را در قالب سایت جاداد تا کابر بتونه به دلخواه تغییر بده. همانند پارامترهای رنگ ،فونت و عرض سایت که در بالای این آدرس هستند. joomprod.com من کد نویسیم ضعیفه.مرسی اگه منبع انگلیسی هم کسی سراغ داره ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashnia 6 ارسال شده در آبان 90 من کد نویسیم ضعیفه.مرسی اگه منبع انگلیسی هم کسی سراغ داره ممنون میشم درود بر شما ... برای آموزش css لینک زیر رو یه نگاه بندازین بد نیست Free Css eBooks نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر فدایی 0 ارسال شده در آبان 90 مرسی از پاسختون.ولی تو سی اس اس مشکلی ندارم من می تونم فایل های سی اس اس دلخواه رو بسازم. می خواستم کد نویسی پارامترها و قرار دادن آنها در مکانی در سایت که کاربر بتونه با کلیک روی یک رنگ فایل های سی اس اس مربوط رو رو بخونه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام برای اینکار شما باید به جاوااسکریپت مسلط باشید کار راحتی نیست و نیاز به کدنویسی داره میتونید در گوگل هم این مورد رو جستجو کنید یکی از بهترین راه های یاد گیری هم ، باز کردن یک قالب که این قابلیت رو داره و بررسی کدهای اون قالب با بررسی و بدست آوردن کدهای اون قالب میتونید در قالب خودتون این امکان رو کدنویسی کنید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashnia 6 ارسال شده در آبان 90 دوست عزیز بهترین و راحت ترین کار همینه که آقای مرادی گفتن ... یه قالب رو باز کنید و کدهاشو بررسی کنید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در آبان 90 سلام خدمت اساتید گرام مدخواستم ببینم چطور میشه پارامتر ها را در قالب سایت جاداد تا کابر بتونه به دلخواه تغییر بده. همانند پارامترهای رنگ ،فونت و عرض سایت که در بالای این آدرس هستند. joomprod.com من کد نویسیم ضعیفه.مرسی اگه منبع انگلیسی هم کسی سراغ داره ممنون میشم سلام برای رنگ معمولا این کد ها هست در css : color: ... background-color: ... برای فونت هم این پارامترها font-family: ... font-size: ... برای عرض هم که تگ width هست بهتره نرم افزار rapid css را دانلود کنید یک space بزنید توش تمام کدهای css می یاد موفق باشید یا علی:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر فدایی 0 ارسال شده در آبان 90 مرسی از راهنمایی تمام دوستان. فکر کنم فقط php و css باشه.css مشکلی ندارم فقط دستور php می خوام که اول یه تابع تعریف کنم بعد بگم اگه کاربر رو این رنگ کلیک کرد لینک بشه به تابع و این فایل css هارو بخونه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر