armin121 1 ارسال شده در مرداد 89 بچه با چه ماژولهایی می تونم آخرین مطالب و پربیننده ترین مطالب رو با عکس نمایش بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در مرداد 89 سلام با ماژول های mod_latestnews و mod_mostread که با خود هسته جوملا نصب میشه می تونید کار کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armin121 1 ارسال شده در مرداد 89 با تشکر اما هیچ کدوم از این ماژولهایی که فرمودین عکس رو نمایش نمیده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در مرداد 89 سلام اگه منظور شما را متوجه شدم شما می خواهی وقتی آخرین مطالب ارسالی و پربیننده ترن مطالب هنگامی که منتشر می کنی بگراند آن یه عکس باشد مانند قالب تابناک هزاره سوم :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
morteza3245 0 ارسال شده در مرداد 89 دوست من براي اين كار ميتوانيد از mini frontpage استفاده كنيد لينك دانلود http://dl.joomina.ir/file.php?file=6c7a32655a7d9f95fa1fb52eb5d81d0e موفق باشيد:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armin121 1 ارسال شده در مرداد 89 دوست خوبم از مینی فرونت پیج استفاده کردم اما وقتی مطالب وسط صفحه از یک حدی بزرگر باشه این ماژول در ریسایز کردنش دچار مشکل میشه و ارور میده و اصلا سایت بالا نمیاد. لطفا کمک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 89 با سلام بهترین کار اینکه از در موارد این چنینی که ماژول مورد نظر , مشابه های زیادی داره میتونید از انها استفاده کنید / اگه کمی وقت بگزارید و در سایت اصلی جوملا کمی بگردید و دموهاشو ببینید میتونید بهتر ین گزینه رو انتخاب کنید / * معمولا همراه قالبهای تجاری { بخصوص جوملارت} ماژولهای خوبی برای این کار هست / { البته اینها تجاری هستند و ما از آنها پشتیبانی نمیکنیم } یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
roohollahdamghani 0 ارسال شده در مهر 89 سلام با ماژول های mod_latestnews و mod_mostread که با خود هسته جوملا نصب میشه می تونید کار کنید. چه طوري ميشه اندازه عكس هاشو كوچيك كرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر