takpc 4 ارسال شده در آبان 90 با سلام و احترام من كامپوننت را نصب كردم وقتي نام فايل را عوض ميكنم بخش ادمين سايت بالا نميابد.اگر نام را عوض نكنم موقع اجرا كامپوننت پيام خطا در فايل htaccess ميده . مشكل ديگه اينكه وقتي كامننت را فعال ميكنم هيچكدام ار مصالب سايت باز نميشه پيام 404 ميده. با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام جناب کرباسی قبل از ایجاد تاپیک جدید ابتدا جستجو کنید بارها در این باره در انجمن بحث شده اگر جستجو کنید بهتر به نتیجه میرسید در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
takpc 4 ارسال شده در آبان 90 با سلام من جستجو كردم ولي در مورد موضوعي كه وقتي فايل htaccess را تغيير نام ميديم سايت و بخش ادمين سايت بالا نميايد نديدم. اين پيام ميادInternal Server Error فايل htaccess را از سايت هاي ديگر كه خودم راه اندازي كردم با فايل htaccess در سايتم تعويض كردم گفتم شايد فايل خراب هست. در ضمن من در سايت نرم افزار هاي زير را نصب كردم نميدونم ميتونه ارتباطي داشته باشه. com_rsfirewall_rev23 admintools_joomina_ir jhackguard_joomina_ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام این افزونه ها رو غیرفعال کنید باز تست کنید ببینید به مشکل بر میخورید اگر باز مشکل پابرجا بود مشکل از هاست شما هست هاست شما mod_rewrite رو ساپورت نمیکنه و باید هاستتون رو تغییر بدید یا اینکه سئو رو غیرفعال کنید در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر