smsdesign 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام بنده جوملا روی سایت نصب کردم اما برای اضافه کردن قالب جدید، طبق معمول به پوشه templates رفته و قالب رو در اونجا آپلود کردم و extract کردم اما در لیست قالب ها در مدیریت سایت گزینه ای اضاف نمی شود، ممنون می شم منو راهنمایی کنید. تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام شما از کدوم ورژن جوملا استفاده میکنید؟؟ قالب شما چه قالبی هست؟؟ توجه کنید که برای جوملا 1.7 باید قالب رو نصب کنید تا بتونید استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 90 دوست عزیز شما افزونه ها(قالب،پلاگین،ماژول) را باید از سربرگ افزونه ها و گزینه نصب، در در جوملا اضافه کنید و نیازی به اکسترکت هم نداره و خودش این کار را انجام می دهد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smsdesign 0 ارسال شده در آبان 90 جوملای من 1.7 قالبهام bluejoom_joomina_ir megadownload و یکی دیگه اونجای هم که می گید از افزونه ها و نصب کنم، نمیشه و پیام هشدار شکست در انتقال فایل! رو می ده. ممنون می شم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید در جوملا 1.7 همانطور که آقای مرادی عزیز اشاره کردند نمی تونید قالب رو با آپلود و اکسترکت در هاست نصب کنید و حتما باید از مدیریت سایت نصب کنید... اینکه نمی تونید از مدیریت نصب کنید مربوط به سطوح دسترسیتون یا تنظیمات ftp ... هست که در خصوص مشکل عدم نصب افزونه ها بارها در انجمن بحث شده و نیاز به کمی جستجوست تا مشکلتون مرتفع شه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر