aria89 0 ارسال شده در آبان 90 سلام من یک اسلاید شو نصب کردم مشکل اینه که توی مدیریت ماژول که باید دسته ها رو برای نمایش عکس انتخاب کنم امکان انتخاب همه دسته ها وجود نداره که عکس همه دسته ها رو نشون بده و فقط میتونم یکی از دسته ها رو برای نمایش عکس و مطالب انتخاب کنم در صورتی که من اکثر دسته هام مطالبشون عکس دار هستند چیکار کنم؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام اگر اسلاید شو مورد نظرتون این امکان رو نداره از یک اسلاید شو دیگر استفاده کنید... ! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در آبان 90 میتونید یکی که امکان انتخاب همه دسته ها رو داره و زیبا هم هست رو معرفی کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 90 ببینید ماژول زیر بکار شما میاد!؟ VTEM News Stack نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aria89 0 ارسال شده در آبان 90 منم الان همین ماژولی که معرفی کردید رو نصب کردم و این مشکل رو باهاش دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام می تونید از این افزونه ها هم استفاده کنید http://extensions.joomla.org/extensions/news-display/articles-showcase نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر