nusi 0 ارسال شده در آبان 90 سلام من میخواستم کد جاوای گالری تصاویر رو به صورت اسلاید شو؛ در قسمت مطالب بذارم. تمام آموزشاتی که گفته شده بود (شامل تغییرات در ادیتور) رو هم انجام دادم. وقتی کد رو میذاشتم دستورات جاوا رو پاک میکرد اونها رو و نمیخوند. مشکل از کجا هست؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 90 با سلام به انجمن جوملای ایرانی ( جومینــــــا ) خوش آمدید برای اینکار از پلاگین Sourcerer میتونید استفاده کنید قابل استفاده برای جوملا 1.5 - 1.6 و 1.7 بعد از نصب این افزونه یک دکمه به ویرایشگر شما اضافه میشود لینک دانلود از سرور جومینــــــا موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nusi 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام به انجمن جوملای ایرانی ( جومینــــــا ) خوش آمدید برای اینکار از پلاگین Sourcerer میتونید استفاده کنید قابل استفاده برای جوملا 1.5 - 1.6 و 1.7 بعد از نصب این افزونه یک دکمه به ویرایشگر شما اضافه میشود لینک دانلود از سرور جومینــــــا موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): ممنون از ارسال پلاگین من کد رو در قسمت Insert Code و در جای خودش وارد میکنم٬ ولی بعد اینکه دکمه رو میزنم به صورت متنی برام ظاهر میشه. کجا رو دارم اشتباه میرم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid1f 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام به انجمن جوملای ایرانی ( جومینــــــا ) خوش آمدید برای اینکار از پلاگین Sourcerer میتونید استفاده کنید قابل استفاده برای جوملا 1.5 - 1.6 و 1.7 بعد از نصب این افزونه یک دکمه به ویرایشگر شما اضافه میشود لینک دانلود از سرور جومینــــــا موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): ممنون از ارسال پلاگین من کد رو در قسمت Insert Code و در جای خودش وارد میکنم٬ ولی بعد اینکه دکمه رو میزنم به صورت متنی برام ظاهر میشه. کجا رو دارم اشتباه میرم؟ مشکلی نداره وقتی تو سایت نمایش داده می شه ترجمه می شه. چند تا نمونه کد اموزشی هست تو خود سایتش بیین .راستی پشتیبانی از php کی دیگه عالی بود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nusi 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام به انجمن جوملای ایرانی ( جومینــــــا ) خوش آمدید برای اینکار از پلاگین Sourcerer میتونید استفاده کنید قابل استفاده برای جوملا 1.5 - 1.6 و 1.7 بعد از نصب این افزونه یک دکمه به ویرایشگر شما اضافه میشود لینک دانلود از سرور جومینــــــا موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): ممنون از ارسال پلاگین من کد رو در قسمت Insert Code و در جای خودش وارد میکنم٬ ولی بعد اینکه دکمه رو میزنم به صورت متنی برام ظاهر میشه. کجا رو دارم اشتباه میرم؟ مشکلی نداره وقتی تو سایت نمایش داده می شه ترجمه می شه. چند تا نمونه کد اموزشی هست تو خود سایتش بیین .راستی پشتیبانی از php کی دیگه عالی بود. تو سایت همین متن رو نشون میده و ترجمه نمیشه. ممنون نگاه میکنم. اما راه دیگهای دارم استفاده کنم؟ ۴ سابمنو گالری تصاویر دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 90 با سلام مجدد یه نکته رو هم اضافه کنم که بعد از نصب این افزونه 3 پلاگین به قسمت مدیریت پلاگینهای شما اضافه میشه system - sourcerer System - NoNumber! Framework Botton - sourcerer بررسی کنید که هر سه پلاگین فعال باشند در مورد سوالی که فرمودین اگه منظورتون اینه که بعد از کلیک روی دکمه Insert code یکسری کد به شما نشون میده اونا مهم نیستند و فقط جنبه مثال دارند تنها تگهای ابتدا و انتها مهم هستند مثل تصویر پایین دریافت تصویر با کیفیت مطلوب موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام برای درج کد در سایت می تونی از jumi هم استفاده کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niloofari 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام مجدد یه نکته رو هم اضافه کنم که بعد از نصب این افزونه 3 پلاگین به قسمت مدیریت پلاگینهای شما اضافه میشه system - sourcerer System - NoNumber! Framework Botton - sourcerer بررسی کنید که هر سه پلاگین فعال باشند در مورد سوالی که فرمودین اگه منظورتون اینه که بعد از کلیک روی دکمه Insert code یکسری کد به شما نشون میده اونا مهم نیستند و فقط جنبه مثال دارند تنها تگهای ابتدا و انتها مهم هستند مثل تصویر پایین سلام من هر سه پلاگین را فعال کردم و همین کد را در قسمت مدیریت مطالب وارد کردم ولی مطلبم به صورت untitledocument نمایش داده می شود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در اسفند 90 سلام من میخواستم کد جاوای گالری تصاویر رو به صورت اسلاید شو؛ در قسمت مطالب بذارم. تمام آموزشاتی که گفته شده بود (شامل تغییرات در ادیتور) رو هم انجام دادم. وقتی کد رو میذاشتم دستورات جاوا رو پاک میکرد اونها رو و نمیخوند. مشکل از کجا هست؟ ممنون سلام منم در جوملا 1.5 این مشکل رو داشتم که هم در قسمت تنظیمات کلی و هم تنظیمات کاربر تنظیمات ادیتور رو روی no editor گذاشتم و کد رو وارد کردم و کار کرد اما در جوملا 2.5 تستش نکردم این کارو بکنید ببینید نتیجه میده حتما هر دور قسمت رو روی no editor بذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niloofari 0 ارسال شده در اسفند 90 جوملا من هم 1.5 است و روی تنظیمات کلی رو همون no editor گذاشتم بازم فرقی نکرد. کد رو باید تو همون قسمت مطلب بزارم دیگه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در اسفند 90 جوملا من هم 1.5 است و روی تنظیمات کلی رو همون no editor گذاشتم بازم فرقی نکرد. کد رو باید تو همون قسمت مطلب بزارم دیگه؟ هم تنظیمات کلی و هم مدیریت کاربران قسمت کابری خودت (حتما هر دو) اگه اینکارو کردید بله کد رو قسمت مطالب یا ماژول دستی بذارید کار یکنه فقط یادتون باشه که بعد از تغییر ادیتور نباید دوباره وارد تنظیمات اون مطلب بشید اگه کار نکرد با قالب دیگه ای تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niloofari 0 ارسال شده در اسفند 90 هم تنظیمات کلی و هم مدیریت کاربران قسمت کابری خودت (حتما هر دو) اگه اینکارو کردید بله کد رو قسمت مطالب یا ماژول دستی بذارید کار یکنه فقط یادتون باشه که بعد از تغییر ادیتور نباید دوباره وارد تنظیمات اون مطلب بشید اگه کار نکرد با قالب دیگه ای تست کنید همه این کارها رو کردم و قالب رو هم تغییر دادم بازم نشد. http://sms.keylid.com/index.php/سرویس-درخواستی/65-ادبیات/457-jsj.html فکر کنم اگر دنبال یک ماژول یا کامپوننتی بگردم که حالت rollover image را نشان بدهد زودتر به نتیجه برسم تا خودم بخوام اسکریپت بنویسم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saba26 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام . من از همه روش های گفته شده استفاده کردم ولی همین مشکلو دارم وقتی کد رو قرار میدم و ذخیره میکنم کد پاک میشه . نمیدونم مشکل چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اسفند 90 سلام برای درج کد جاوااسکریپت در مطلب شما باید از پلاگین sourcer استفاده کنید... بوسیله این پلاگین شما میتونید کدهای جاوااسکریپت و php را در مطلب قرار بدید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niloofari 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام برای درج کد جاوااسکریپت در مطلب شما باید از پلاگین sourcer استفاده کنید... بوسیله این پلاگین شما میتونید کدهای جاوااسکریپت و php را در مطلب قرار بدید... سلام خوب همین افزونه را استفاده کردم ولی جواب نمی دهد. http://sms.keylid.com/index.php/سرویس-درخواستی/65-ادبیات/457-تست.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام دوست عزیز ، شما اگه تنظیمات پلاگینهای مربوطه را به درستی انجام داده باشید و برای درج کد تگهای ابتدا و انتها را حذف نکرده باشید ، نباید مشکلی داشته باشید خود من با همین افزونه برای نمایش کدهای آماری استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم نداشته بهتره یه نگاه دقیقتر به قسمت تنظیمات پلاگینهای افزونه داشته باشید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر