ghardashali 0 ارسال شده در مرداد 89 سلام خدمت همه دوستان! می خواستم بدونم که آیا کسی افزونه آنتی ویروس تحت وب را دارد. راستیتش بعضی از دوستان از من کمک خواستند . چون وقتی از رایانه ای که یکی از آنتی ویروس ها را دارا می باشد مثلاٌ Nod32 و آن هم آپدیت شده باشد. نمی توان سایتی که ویروسی شده است را در واقع ( با آپلود کردن فایل های ویروسی بر روی سرور ) باز کرد. یعنی به زبان ساده می توان گفت تمام زحمات برای ایجاد یک سایت از بین رفته است. آیا کسی راه حلی دارد؟ برای از بین بردن فایل های ویروسی در وب! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در مرداد 89 شما باید فایل های پوشه public_html تون رو دانلود کنید روی کامپیوترتون ویروس کشی کنید دوباره آپلود کنید یه درخواست هم برای google webmaster بفرستید تا اگر سایتتون بلاک شده باشه براتون باز کنند. آنتی ویروس تحت وب اگر هم باشه نمی تونه فایل ویروس رو از روی هاستتون پاک کنه. مفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در مرداد 89 سلام با خدمات دهنده ی هاستتون هم که تماس بگیرید احتمالا کارتون راه می افته:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مرداد 89 اصلا نیازی به این کار ها نیست . اگر کنترل پنلتان cpanel است در قسمت پایین گزینه ی اسکن با آنتی ویروس به روز و قوی خود سی پنل را می بینید . از اونجا کارتون راه م یافته من خودم تا حالا سایتم ویروس نداشته که بدونم پاک می کنه یا نه. 90 % فکر کنم پاکم بکنه ولی اگر نکرد آدرس را که ما گه . اون فایل یا فولدر را دانلو کنید ویورس کشی کنید بعد دوباره دانلود کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در مرداد 89 علی جان نمی تونه من تا حالا سایت هایی که با هاشون کار می کنم ویروسی شده و تنها راهش هم همینه. یک کار دیگه هم که می تونی بکنی اینه که از DB بک آپ بگیری و جوملا رو دوباره نصب کنی و بعد هم import کنی. یا هم می تونی فقط جوملا رو پاک کنی و با DB کار نداشته باشی.فقط باید فایل configuration.php رو خودت دستی ویرایش کنی. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghardashali 0 ارسال شده در مرداد 89 عزیزان ممنون از لطفتون کاری که شما گفتید انجام میدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مرداد 89 لام ممکنه سی پنل 11 نداشتید من یه بار اسکن کردم با سی پنل 11 خیلی قوی هست بعید می دونم عمل نکنه ولی شنیدن کی بود مانند دیدن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر