j1752 4 ارسال شده در آبان 90 سلام من اين افزونه را دنلود كردم و نصب كردم كار مى كرد اما حالا كار نمى كنه وقتى ميرم تو مسكل امنيتى داره و من پاكش كردم اما حالا هر كه لاگ اين مى كنه مى گه مسشكل 404 دمو : user: joomina pass : joomina http://downloadsgod.com/ با اين يوزر پس خ دادم امتهان كنيد با هر يوزر اين جورى ميشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 90 شما یکبار جوملا را روی فایل های قبلی اکسترکت کنید و پوشه installation را پاک کنید (نصب نکنید) ببینید حل میشه!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز مشکل اینه که شما SSL رو فعال کردید به تنظیمات ماژول ورود برید و اون رو غیرفعال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در آبان 90 نمى تونم گزينه اى پيدا كنم كه درست كنم كمكككككككككككككك نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آبان 90 من با این افزونه قبلا کار نکردم ولی در تنظیمات افزونه نگاه کنید و اگر نبود اطلاعات رو برای من ارسال کنید تا چک کنم ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در آبان 90 من براتون اطلاعات ورود را پ. خ كردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر