maryamshayan90 0 ارسال شده در آبان 90 سلام من جوملای انگلیسی رو نصب کردم.حالا می خوام جوملای فارسی رو روی اون نصب کنم.آیا باید جوملا انگلیسی رو پاک کنم یا اینکه روش دیگه ای برای تبدیل این دو هست؟!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 شما می تونید فایل های زبان جوملا فارسی رو جایگزین کنید البته آموزش هایی هم در همین زمینه موجود هست کمی جستجو کنید به نتیجه می رسید نسخه جوملای شما چند هست>؟ آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maryamshayan90 0 ارسال شده در آبان 90 نسخه جوملای من 1.7.0هست.اگه ومپ و جوملا رو پاک کنم بهتر است یا جایگزینی فایلهای جوملا فارسی!! شما می تونید فایل های زبان جوملا فارسی رو جایگزین کنید البته آموزش هایی هم در همین زمینه موجود هست کمی جستجو کنید به نتیجه می رسید نسخه جوملای شما چند هست>؟ آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 اگه اطلاعات ضروری روی جوملا انگلیسی ندارید بهتره که حذف کنید و جوملای فارسی رو از ابتدا نصب کنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید اگر در جوملای که نصب کردید محتوایی هم اضافه کردید با حذف جوملاتون از بین می رند و بهتره فایلهای زبان جوملا 1.7 فارسی جومینا رو به همین جوملای انگلیسی اضافه کنید... اگر هم محتوایی در حال حاضر به جوملاتون اضافه نکردید می تونید حذف کنید و مجدد جوملای فارسی رو از اول نصب کنید... به هر حال شما هر 2 کار رو می تونید انجام بدید (البته با توجه به محتوا و امکاناتی که به جوملاتون اضافه کردید...) در ضمن اگر خواستید از نو نصب کنید نیازی نیست ومپ رو هم حذف کنید و تنها کافیه جوملایی که نصب کردید رو پاک کنید و بعد جوملای جدید رو در ومپ نصب کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در آبان 90 سلام خب چه كاري هست كه پاك كنيد. شما كلا تو تا فولدر را بايد براي زبان منتقل كنيد. در ادرس عاي زير Administrator/languages/fa-ir /languages/fa-ir در ضمن من كه نرجيح مي دم از نسخه اصلي خود جوملا انگليسي استفده كنم و به شما هم پيشنهاد مي كنم نسخه اصل رو بريزيز چون من خودم يه سري دستكاري ها كه ضرري هم نداره تو سورس جوملا تو يكي از ترجمه ها ديدم. ولي بايد بگم ترجمه جومينا مورد اطمينان هست ياعلي:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
epsell 0 ارسال شده در آبان 90 سلام به نظر من که تازه کارم نسخه انگلیسی گیج کنندس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر