pop123 5 ارسال شده در آبان 90 سلام دوستان هر کاری می کنم نمیتونم یک فرم ساده تماس با ما ( جوملا 1.7 ) در سایت قرار بدم که کاربر بتونه با مسئولبن سایت در ارتباط باشه . خیلی جستجو کردم و لی اطلاعات خیلی کلی بود نتو نستم کاری از پیش ببرم ممنون میشم کمکم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام خود جوملا بصورت پیشفرض این امکان رو دارد! با همان مشکل دارید!؟ مشکلتون کجاست؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pop123 5 ارسال شده در آبان 90 این آدرس سایت هست delphiplus.ir یه نگاه بکنید متوجه میشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 به چه صورت فرم رو ایجاد می کنید!؟ شما در کامپوننت تماس ها برید و فرم تماس رو به دلخواه ایجاد کنید و بعد به مدیریت منو ها رفته و یک منو به اون فرمتون اختصاص دهید و ذخیره... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pop123 5 ارسال شده در آبان 90 در قسمت تماس ها یک آیتم جدید ایجاد کردم و در قسمت مجموعه ها هم یک آیتم در قسمت منو هم از گزینه انتخاب تماس رو انتخاب کردم . و دیگه به هیچ گزینه دست نزدم از انتخاب منظورم ( نوع گزینه منو) در مدیریت منو ها بود که بر روی تماس قرار دادم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 در صورت امکان اطلاعات ادمین سایت رو + لینک این تاپیک برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر