bid 2 ارسال شده در مرداد 89 دوستان کی آخرین نسخه phpbb3آسان نصب و داره بره سایت مقصد ظاهرا سایتش لاک شده و نمیتونم دانلود کنم از دوستانی که فایلو دارن یا امکان دانلودشو به هر نحوی دارن لطف کنن منتشر کنن :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در مرداد 89 سلام دوستان میتونی phpbb از این لینک دانلود کنی نسخه انگلیسی دانلود نسخه فارسی از اینجا هم میتونی دانلود کنی من خودم از هر سه شون دانلود کردم :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در مرداد 89 دوست عزیز فقط به عنوان یه پیشنهاد میگم: مای بی بی هم پشتیبانیش بهتره هم امکاناتش هم سرعتش در ضمن نسخه جدیدشم منتشر شده www.mybbiran.com :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در مرداد 89 سلام یه سایت دیگه هم هست که از phpbb پشتیبانی میکنه و بسته های فارسی رو هم داره. به نظر من phpbb,smf,vb بهترین انجمن ساز ها هستند. اینم سایت پشتیبان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر