ramin.s.y 0 ارسال شده در آبان 90 سلام .... مي خوام عكس بك گراند سايتم يا همون عكس پس زمينه سايتمو عوض كنم اما الان مي رم تو cpanel واون عكسو پاك مي كنم يا اسمشو تغيير مي دم يا عكس ديگه با همون نام آپلود مي كنم باز عوض نمي شه.... چكارش كنم تا عوض بشه؟؟؟؟اينم آدرس سايتم www.abrahsaz.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز من الان سایتتون رو باز می کنم پشت زمینه کاملا سیاه هست و عکس پشت زمینه که اسمش back1.jpg هست از روی هاست پاک شده فکر کنم باید کش مرورگرتون رو پاک سازی کنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ramin.s.y 0 ارسال شده در آبان 90 سلام... جدا سیاه هست.... من خودمو کشتم که این عوض بشه اما دو تا ویندوز دارم در هر دو ویندوز همین شکل هست کش خالی کردم.... خودم اعصابم خورد شدش عکسو پاک کردمسلام .. من الان مجدد عکسو گذاشتم ..عکس مد نظر من یک عکس مشکی هست..اما بازم فرقی تو سیستم برای من نکرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 الان برای من سیاه هست شما می تونید اون عکس رو دوباره بسازید و رنگ مورد علاقه خودتون رو روی اون تنظیم کنید و اون رو روی هاستتون آپلود کنید هر مشکلی دیگه ای دارید ازش عکس بگیرید و در همین تاپیک قرار بدید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام من الان ساییتون رو دیدم عکس زمینه سایت شما اینه http://www.abrahsaz.com/templates/wildrider/images/back.jpg که حجمش حدود 470 کیلوبایته که خیلی زیاده شاید سرعت اینترنتون کمه واسه همین درست لود نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر