masi_b 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام می خوام متن و لینک powerd by phoca download از کامپوننت phoca download حذف کنم تمام فایلاشو گشتم سرگیجه گرفتم ولی نتیجه نه لطفا کمکم کنید چطور اینکارو انجام بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
error 5 ارسال شده در آبان 90 من این کار رو قبلن انجام دادم مثله این سایت[/align] این جا رو پاک کن درست میشه [/align][align=left]components/com_phocagallery/views/category/view.html.php lin81 delete '<'.'d'.'i'.'v'.' '.'s'.'t'.'y'.'l'.'e'.'='.'"'.'t'.'e'.'x'.'t'.'-'.'a'.'l'.'i'.'g'.'n'.':'.' '.'c'.'e'.'n'.'t'.'e'.'r'.';'.' '.'c'.'o'.'l'.'o'.'r'.':'.' '.'r'.'g'.'b'.'('.'2'.'1'.'1'.','.' '.'2'.'1'.'1'.','.' '.'2'.'1'.'1'.')'.';'.'"'.'>'.'P'.'o'.'w'.'e'.'r'.'e'.'d'.' '.'b'.'y'.' '.'<'.'a'.' '.'h'.'r'.'e'.'f'.'='.'"'.'h'.'t'.'t'.'p'.':'.'/'.'/'.'w'.'w'.'w'.'.'.'p'.'h'.'o'.'c'.'a'.'.'.'c'.'z'.'"'.' '.'s'.'t'.'y'.'l'.'e'.'='.'"'.'t'.'e'.'x'.'t'.'-'.'d'.'e'.'c'.'o'.'r'.'a'.'t'.'i'.'o'.'n'.':'.' '.'n'.'o'.'n'.'e'.';'.'"'.' '.'t'.'a'.'r'.'g'.'e'.'t'.'='.'"'.'_'.'b'.'l'.'a'.'n'.'k'.'"'.' '.'t'.'i'.'t'.'l'.'e'.'='.'"'.'P'.'h'.'o'.'c'.'a'.'.'.'c'.'z'.'"'.'>'.'P'.'h'.'o'.'c'.'a'.'<'.'/'.'a'.'>'.' '.'<'.'a'.' '.'h'.'r'.'e'.'f'.'='.'"'.'h'.'t'.'t'.'p'.':'.'/'.'/'.'w'.'w'.'w'.'.'.'p'.'h'.'o'.'c'.'a'.'.'.'c'.'z'.'/'.'p'.'h'.'o'.'c'.'a'.'g'.'a'.'l'.'l'.'e'.'r'.'y'.'"'.' '.'s'.'t'.'y'.'l'.'e'.'='.'"'.'t'.'e'.'x'.'t'.'-'.'d'.'e'.'c'.'o'.'r'.'a'.'t'.'i'.'o'.'n'.':'.' '.'n'.'o'.'n'.'e'.';'.'"'.' '.'t'.'a'.'r'.'g'.'e'.'t'.'='.'"'.'_'.'b'.'l'.'a'.'n'.'k'.'"'.' '.'t'.'i'.'t'.'l'.'e'.'='.'"'.'P'.'h'.'o'.'c'.'a'.' '.'G'.'a'.'l'.'l'.'e'.'r'.'y'.'"'.'>'.'G'.'a'.'l'.'l'.'e'.'r'.'y'.'<'.'/'.'a'.'>'.'<'.'/'.'d'.'i'.'v'.'>'; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
battle69 7 ارسال شده در آبان 90 با سلام می خوام متن و لینک powerd by phoca download از کامپوننت phoca download حذف کنم تمام فایلاشو گشتم سرگیجه گرفتم ولی نتیجه نه لطفا کمکم کنید چطور اینکارو انجام بدم سلام. من چند روز پیش سر این قضیه خیلی اذیت شدم. به آخرین ورژن فوکا آپدیت کنید. 1.3.9 هست. حذف کپی رایت این نسخه با نسخههای دیگه فرق داره. انتهای فایل administrator/components/com_phocadownload/helpers/phocadownload.php چند خط کد هست که داخل function renderPhocaDownload() { } رو پاک کنید. بدون هیچ مشکل و error کامپوننت کار خودش رو میکنه و کپی رایت هم حذف میشه. موفق باشید. :afro: 1 واکنش ها : salehrazavi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر