kianesfahan 7 ارسال شده در آبان 90 با سلام خدمت دوستان میخواستم جوملام را ارتقا بدم میخواستم یک بک اپ از فایل ها و دیتابس بگیرم . اما گیگفا در مورد فایل ها محدودیت داره . چه طوری میتونم از فایل ها بک اپ بگیرم ؟ تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khalilonline 5 ارسال شده در آبان 90 با سلام. گیگفا قابلیت زیپ کردن فایل ها رو نداره میتونی از کامپوننت com_joomlapack استفاده کنی. باسپاس. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در آبان 90 درود لینگ دانلود افزونه ؟؟؟!!!!!!!! افزونه فارسی هست یا انگلیسی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز توی انجمن جستجو کنید حتما افزونه رو پیدا می کنید ولی فکر نکنم این افزونه به شما کمکی کنه چون گیگفا یه سری محدودیت ها داره و در مورد بک آپ گیری در این هاست قبلا به صورت مفصل در انجمن بحث شده آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در آبان 90 درود دوست عزیز پس من چیکار کنم ؟ سرچ کردم اما نتیجه خوبی نرسیدم !!!!!!!!!!! شما لینگ مبحث را دارید ؟ افزونه ای که فایل ها را به صورت بسته نسبی در میاره چه طوره ؟ مشکل منو حل میکنه ؟ در ضمن من روی هاست یک انجمن گفتگو هم نصب کردم . چیکار باید بکنم ؟ تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 بهترین کار اینه که با مدیریت خود گیگفا تماس بگیرید و فایلهای موجود در هاستتون رو از ایشون درخواست و دانلود کنید و به محض دریافت محتوا حتما یک هاست پولی بگیرید و استفاده کنید چون اگه بخواید روی گیفا ادامه بدید حتما حتما یه روز پشیمون می شید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام با اون افزونه که تو انجمن گذاشته شده هم نمی تونید بک آپ بگیرید چون محدودیت فایل گیگفا فک کنم 4 مگه ولی این افزونه هر بسته رو حداقل 5مگ 5 مگ تقسیم میکنه اینجا روش گرفتن بک آپ از هاست گیگفا رو نوشته http://support.gigfa.com/index.php?act=kb&code=view&id=20 اینجا رو هم ببین چیزهای خوبی نوشته http://forum.majidonline.com/archive/index.php/t-127834.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر