aliresa 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام و تشکر از انجمن حرفه ای و فعالتون من نسخه Kunena 1.7.0 فارسی رو نصب کردم و با مشکل منقطع شدن حروف کلمات (فقط در قسمت عناوین موضوعات) مواجه هستم فکر کنم مربوط به طول تعداد کاراکتر های موضوع باشه ولی نمیدونم کجا باید تغییرش بدم 4 تا قالب دیگه هم نصب و تست کردم مشکل حل نشد و ذوی تمام قالب ها این مشکل هست این عکس رو ببینید لطفا ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliresa 0 ارسال شده در آبان 90 این آدرس سایت اصلی هست http://www.iso4lab.com/index.php?option=com_kunena&view=entrypage&func=entrypage&Itemid=168 دسترسی تالار گفتگو رو باز میکنم که بتونید ببینید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام من کدهای سایت شما رو بررسی کردم مشکل از خود افزونه هست و مشکلی در سی اس اس شما وجود نداره اینکدینگ مطالب ایجاد شده در افزونه شما زبان فارسی رو کامل ساپورت نمیکنه بهتره از افزونه فارسی شده به صورت کامل استفاده کنید فکر کنم جوملافارسی این افزونه رو به صورت فارسی شده ارائه کرده جستجو کنید در پناه جق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliresa 0 ارسال شده در آبان 90 سلام من کدهای سایت شما رو بررسی کردم مشکل از خود افزونه هست و مشکلی در سی اس اس شما وجود نداره اینکدینگ مطالب ایجاد شده در افزونه شما زبان فارسی رو کامل ساپورت نمیکنه بهتره از افزونه فارسی شده به صورت کامل استفاده کنید فکر کنم جوملافارسی این افزونه رو به صورت فارسی شده ارائه کرده جستجو کنید در پناه جق... آقای مرادی عزیز من بک آپ سایتم رو روی لوکال ران کردم هیچ مشکلی نداره روی سایت که میره مشکل براش پیش میآد ... فقط هم در تایتل موضوع مشکل هست حتی نسخه ای رو هم که فرمودید پیدا کردم و نصب کردم ... توفیقی نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام شما از کدوم نسخه استفاده می کنید همونکه جوملای فارسی ترجمه و منتشر کرده؟ انکدینگ دیتابیستون هم utf-8 هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر