رفتن به مطلب
Jack-Sparrow

مشکل در نصب جوملا

پست های پیشنهاد شده

سلام

من در نصب جوملا مشکل دارم

بعد از اینکه زبان را انتخاب میکنم , در قسمت بعدی این ارور رو میده :

" خطایی رخ داده است:

به نظر می رسد در مرورگر شما فعال نیستند. شما قادر به نصب نرم افزار با این امکانات غیرفعال نستید. در ضمن ممکن است مشکلی هم با session.save_path سرور وجود داشته باشد. در این صورت با میزبان فضای خود تماس بگیرید اگر خودتان نمی دانید که چطور باید مشکل پیش آمده را حل کنید. "

اینم به انگلیسیش

" An error has occurred.:

Cookies do not appear to be enabled on your browser client. You will not be able to install the application with this feature disabled. Alternatively, there could also be a problem with the server's session.save_path. If this is the case, please consult your hosting provider if you don't know how to check or fix this yourself.

"

البته بالای صفحه هم این چیز ها نوشته شده :

Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/verna/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 102

Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/verna/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 105

Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/verna/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 688

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/verna/public_html/libraries/joomla/session/session.php:102) in /home/verna/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/verna/public_html/libraries/joomla/session/session.php:102) in /home/verna/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/verna/public_html/libraries/joomla/session/session.php:102) in /home/verna/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 426

احتیاج به کمک شما دارم :1:

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

به جومینا خوش آمدید :toyou:

این مشکل { "session.save_path " } در بعضی از سرورها رخ می دهد که دلیل آن تنظیم نبودن و یا غیر قابل ویرایش بودن پوشه tmp سرو لینوکس می باشد

برای رفع این مشکل 2 راه وجود دارهد :

1 - تماس با شرکتی که از آن هاست گرفتید /

2 - میتونید در دایرکتوری که میخواهید جوملا رو نصب کنید پوشه ای با نام tmp ایجاد کنید و سطح دسترسی این پوشه را ۷۷۷ قرار دهید و بعد کد زیر رو به .htaccess اضافه کنید.

php_value session.save_path 'tmp'

موفق باشید

یا علی

لینک به ارسال

دوست عزیز این ارور مربوط به فعال نبودن کوکی در مرورگر شما هست. برای نصب جوملا باید کوکی ها را در مرورگرتون فعال کنین.

از قسمت تنظیمات مرورگرتون

لینک به ارسال

من از مرورگر فایر فاکس استفاده میکنم

بلد نیستم چطوری باید کوکی ها رو فعال کرد .

تو چه قسمتی هستن ؟

تو تنظیماتش گشتم , نبود

با سلام

به جومینا خوش آمدید :toyou:

این مشکل { "session.save_path " } در بعضی از سرورها رخ می دهد که دلیل آن تنظیم نبودن و یا غیر قابل ویرایش بودن پوشه tmp سرو لینوکس می باشد

برای رفع این مشکل 2 راه وجود دارهد :

1 - تماس با شرکتی که از آن هاست گرفتید /

2 - میتونید در دایرکتوری که میخواهید جوملا رو نصب کنید پوشه ای با نام tmp ایجاد کنید و سطح دسترسی این پوشه را ۷۷۷ قرار دهید و بعد کد زیر رو به .htaccess اضافه کنید.

php_value session.save_path 'tmp'

موفق باشید

یا علی

این کدی که گفتی در سطر آخر نوشتم

اما متاسفانه درست نشد

به هر حال تشکر

لینک به ارسال

با سلام

این کار رو هم انجام دادین ؟

در دایرکتوری که میخواهید جوملا رو نصب کنید پوشه ای با نام tmp ایجاد کنید و سطح دسترسی این پوشه را ۷۷۷ قرار دهید

یا علی

لینک به ارسال

با سلام

این کار رو هم انجام دادین ؟

در دایرکتوری که میخواهید جوملا رو نصب کنید پوشه ای با نام tmp ایجاد کنید و سطح دسترسی این پوشه را ۷۷۷ قرار دهید

البته موردی روکه دوستمون گفتند رو هم انجام دهید

یا علی

پوشه tmp بود و من 777 گذاشتم

در مورد کوکی ها هم که من نمی دونم کچا هستن که فعال شون کنم

لینک به ارسال

با سلام

*** با مدیریت سرور تماس بگیرید / { اگه سوالات زیادی ازتون پرسیدن ! گیج شدید یک کلمه بگید به خطا های صفحه اول سایتم یه نگاه بندازید ... خودشو میگیرن چی گفتید :afro: }

برای فعل کردن کوکیها در فایر ... از اول فعال هست

تقریباً روش کلی برای فعال کردن کوکی ها :

برای فعال کردن کوکی ها به منوی Tools رفته ، سپس Options رو انتخاب کنید .

توی پنجره ی جدید به تب Privacy رفته و فعال کنید .

موفق باشید

یا علی

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...