Jack-Sparrow 0 ارسال شده در مرداد 89 سلام من در نصب جوملا مشکل دارم بعد از اینکه زبان را انتخاب میکنم , در قسمت بعدی این ارور رو میده : " خطایی رخ داده است: به نظر می رسد در مرورگر شما فعال نیستند. شما قادر به نصب نرم افزار با این امکانات غیرفعال نستید. در ضمن ممکن است مشکلی هم با session.save_path سرور وجود داشته باشد. در این صورت با میزبان فضای خود تماس بگیرید اگر خودتان نمی دانید که چطور باید مشکل پیش آمده را حل کنید. " اینم به انگلیسیش " An error has occurred.: Cookies do not appear to be enabled on your browser client. You will not be able to install the application with this feature disabled. Alternatively, there could also be a problem with the server's session.save_path. If this is the case, please consult your hosting provider if you don't know how to check or fix this yourself. " البته بالای صفحه هم این چیز ها نوشته شده : Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/verna/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 102 Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/verna/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 105 Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/verna/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 688 Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/verna/public_html/libraries/joomla/session/session.php:102) in /home/verna/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 423 Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/verna/public_html/libraries/joomla/session/session.php:102) in /home/verna/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 423 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/verna/public_html/libraries/joomla/session/session.php:102) in /home/verna/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 426 احتیاج به کمک شما دارم :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 89 با سلام به جومینا خوش آمدید :toyou: این مشکل { "session.save_path " } در بعضی از سرورها رخ می دهد که دلیل آن تنظیم نبودن و یا غیر قابل ویرایش بودن پوشه tmp سرو لینوکس می باشد برای رفع این مشکل 2 راه وجود دارهد : 1 - تماس با شرکتی که از آن هاست گرفتید / 2 - میتونید در دایرکتوری که میخواهید جوملا رو نصب کنید پوشه ای با نام tmp ایجاد کنید و سطح دسترسی این پوشه را ۷۷۷ قرار دهید و بعد کد زیر رو به .htaccess اضافه کنید. php_value session.save_path 'tmp' موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahidkar20 5 ارسال شده در مرداد 89 دوست عزیز این ارور مربوط به فعال نبودن کوکی در مرورگر شما هست. برای نصب جوملا باید کوکی ها را در مرورگرتون فعال کنین. از قسمت تنظیمات مرورگرتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Jack-Sparrow 0 ارسال شده در مرداد 89 تشکر :thankyou: من از مرورگر فایر فاکس استفاده میکنم بلد نیستم چطوری باید کوکی ها رو فعال کرد . تو چه قسمتی هستن ؟ تو تنظیماتش گشتم , نبود با سلام به جومینا خوش آمدید :toyou: این مشکل { "session.save_path " } در بعضی از سرورها رخ می دهد که دلیل آن تنظیم نبودن و یا غیر قابل ویرایش بودن پوشه tmp سرو لینوکس می باشد برای رفع این مشکل 2 راه وجود دارهد : 1 - تماس با شرکتی که از آن هاست گرفتید / 2 - میتونید در دایرکتوری که میخواهید جوملا رو نصب کنید پوشه ای با نام tmp ایجاد کنید و سطح دسترسی این پوشه را ۷۷۷ قرار دهید و بعد کد زیر رو به .htaccess اضافه کنید. php_value session.save_path 'tmp' موفق باشید یا علی این کدی که گفتی در سطر آخر نوشتم اما متاسفانه درست نشد به هر حال تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 89 با سلام این کار رو هم انجام دادین ؟ در دایرکتوری که میخواهید جوملا رو نصب کنید پوشه ای با نام tmp ایجاد کنید و سطح دسترسی این پوشه را ۷۷۷ قرار دهید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Jack-Sparrow 0 ارسال شده در مرداد 89 با سلام این کار رو هم انجام دادین ؟ در دایرکتوری که میخواهید جوملا رو نصب کنید پوشه ای با نام tmp ایجاد کنید و سطح دسترسی این پوشه را ۷۷۷ قرار دهید البته موردی روکه دوستمون گفتند رو هم انجام دهید یا علی پوشه tmp بود و من 777 گذاشتم در مورد کوکی ها هم که من نمی دونم کچا هستن که فعال شون کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 89 با سلام *** با مدیریت سرور تماس بگیرید / { اگه سوالات زیادی ازتون پرسیدن ! گیج شدید یک کلمه بگید به خطا های صفحه اول سایتم یه نگاه بندازید ... خودشو میگیرن چی گفتید :afro: } برای فعل کردن کوکیها در فایر ... از اول فعال هست تقریباً روش کلی برای فعال کردن کوکی ها : برای فعال کردن کوکی ها به منوی Tools رفته ، سپس Options رو انتخاب کنید . توی پنجره ی جدید به تب Privacy رفته و فعال کنید . موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Jack-Sparrow 0 ارسال شده در مرداد 89 بسیار سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر