arash2860 11 ارسال شده در آبان 90 سلام وقت بخیر بنده به دنبال افزونه ای هستم که بتونم یه لیست از اطلاعات رو ( مثلا لیست اسامی و نمرات دانش آموزان ) وارد افزونه کنم ( ترجیحا افزونه بتونه از اکسل اطلاعات رو بخونه ) و وقتی کاربر وارد صفحه مربوطه می شه علاوه بر دیدن لیست اطلاعات بتونه در بین اطلاعات سرچ اختصاصی هم داشته باشه .... لطفا دوستان و اساتید راهنمایی بفرمایید از چه افزونه ای می تونم استفاده کنم ؟ با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام راستش افزونه ای که از اکسل بخونه نداریم اگه بخوای باید بگی برات بنویسن در مورد لیست اطلاعات هم بستگی به نوع اطلاعاتت داره شما می خوای لیست چی رو بذاری؟ محصول ، نمرات، اسامی یا ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در آبان 90 قبلا صحبت شده جستجو در لیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در آبان 90 قبلا صحبت شده جستجو در لیست درسته قبلا صحبت شده اما نتیجه ؟!!!! سلام راستش افزونه ای که از اکسل بخونه نداریم اگه بخوای باید بگی برات بنویسن در مورد لیست اطلاعات هم بستگی به نوع اطلاعاتت داره شما می خوای لیست چی رو بذاری؟ محصول ، نمرات، اسامی یا ... یه جدول که نام و نام خانوادگی و نمرات مثلا 3 درس رو روبه روی هم نام داشته باشه ... و بالای جدول هم سرچ برای جستجو در جدول داشته باشیم ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 دوست عزیزم opera جان لینکی بده که مشکل رو حل کنه اون تاپیک که مشکل این دوستمون رو حل نمیکنه آرش عزیز به این شکل من افزونه ای ندیدم البته با کاتالوگ ساز میشه همچین اطلاعاتی رو وارد کرد بعد با جستجوی خود جوملا کار سرچ تو اطلاعات رو انجام بدی البته باید یکم تو ترجمه افزونه هم کمی دست کاری کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در آبان 90 البته با کاتالوگ ساز میشه همچین اطلاعاتی رو وارد کرد بعد با جستجوی خود جوملا کار سرچ تو اطلاعات رو انجام بدی البته باید یکم تو ترجمه افزونه هم کمی دست کاری کنی البته اگر اینطوری باشه که همه میتونند با یه سرچ تو گوگل همه چیز رو ببینند نمونه کارم در http://canadianicc.ca هست ولی فعلا دامنش اکسپایرد شده (وقتی مشتری نمیزاره کنترل پنل دامنه دست ما باشه همین میشه دیگه) البته یه راه خیلی ساده تر هم بای این دوست عزیزمون این هست که؛ از افزونه های لیست استفاده کنی و تعداد نمایش رو 1 قرار بدی یعنی تعداد 1 ردیف رو بهم نشون بده اولین ردیف رو هم خودت یه چیزی تو فایل csv بنویسی (مثلا همون سه موردی که برای سرچ فرمودی رو و بعد بگی که این لیست هدر نداره) خوب حالا کاربر میاد در بخش سرچ در این لیست و به صورت خودکار سه مورد اولیه ابتدای لیست رو میبینه بعد اگر دوست داشت کلیک میکنه در باکس سرچ و عبارت یا عدد خودشو میزنه و روی دکمه سرچ کلیک میکنه و فقط یک نمونه رو براش میاره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر