magmag0101 0 ارسال شده در آبان 90 سلام دوستان و اساتید محترم من تازه به جمع خانواده جوملا اومدم و خیلی هم از انتخابم راضیم (مبتدیم) می خواستم بدونم امکانش هست مطالبی که در سایت می ذارم به این شکل نشون داده بشه یعنی کنار هم مثل عکس زیر لطفاراهنمایی کنید [align=center] [/align]راستی جوملای من 1.7 هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amara 21 ارسال شده در آبان 90 سلام اگه كاتولوگ ساز براي 1.7 هست از اون استفاده كن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام به انجمن خوش اومدی دوست عزیز برای اینکار می تونی از امکانات خود جوملا هم استفاده کنی کافیه بری تو تنظیمات صفحه اول و ستون روی 2 قرار بدی تا مطالب در دو ستون نشون داده بشن البته پیشنهاد میکنم یه سر بری جومینالرن و اموزش های تصویری جوملا رو خوب ببینی موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
magmag0101 0 ارسال شده در آبان 90 سلام به انجمن خوش اومدی دوست عزیز برای اینکار می تونی از امکانات خود جوملا هم استفاده کنی کافیه بری تو تنظیمات صفحه اول و ستون روی 2 قرار بدی تا مطالب در دو ستون نشون داده بشن البته پیشنهاد میکنم یه سر بری جومینالرن و اموزش های تصویری جوملا رو خوب ببینی موفق باشی ممنون از راهنمایی تنظیمات صفحه اول کجا هست؟ من میرم تو قسمت تنظیمات هیچ کجا ننوشته صفحه اول! من از نسخه 1.7 جوملا استفاده می کنم:thankyou::1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید مدیریت سایت / منو ها / فهرست اصلی / وارد منو صفحه اصلی بشید و در سمت چپش از قسمت گزینه های طرح بندی تنظیماتتون رو اعمال کنید و نهایتا ذخیره... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر