armin121 1 ارسال شده در مرداد 89 کش (cach) یا واکشی چیه؟ به چه کاری میاد و فعال کردن یا نکردن اون در تنظیمات اصلی یا ماژولها و دیگر الحاقات چه تاثیری داره؟. خواهش میکنم پاسخ کاملی به بنده ارایه بدید 1 واکنش ها : saber_s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در مرداد 89 سلام تا جایی که من می دونم کش اطلاعات دیتا بیس رو به صورت موقت به فایل تبدیل میکه و باعث میشه برای هر دفعه لود شدن مجدد سایت اطلاعات دوباره از دیتا بیس فراخوانی نشه در نتیجه سرعت رو میبره بالا. اگر فعالش کنید در بالا رفتن سرعت سایت شما تاثیر خواهد گذاشت. 1 واکنش ها : saber_s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armin121 1 ارسال شده در مرداد 89 دست گلت درد نکنه دوستان خواهش می کنم اگر چیز بیشتری می دونید حتما برام توضیح بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در مرداد 89 با سلام البته بعضی وقتا که تو مازول ها یا قسمت های دیگه ی سایتتون تغییرات ایجاد میکنید ممکنه روی سایت اعمال نشه و این به خاطر این هست که تنظیمات قبلی هنوز تو کش باقی مونده و شما باید یکبار کش رو پاک کنید. :thankyou: 1 واکنش ها : saber_s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر