rojan 0 ارسال شده در آبان 90 سلام دوستان برای افزونه pay pal لازم نیست در بانکی حساب داشته باشیم اگر امکان دارد در مورد کار باآن توضیح دهید متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ten_soldier 5 ارسال شده در آبان 90 سلام دوستان برای افزونه pay pal لازم نیست در بانکی حساب داشته باشیم اگر امکان دارد در مورد کار باآن توضیح دهید متشکرم شما باید در سایت paypal یک حساب باز کنید که رایگان هست اما خب یک سری مراحل و توضیحات و دقت کردن ها داره موقع عضویتش که توی اینترنت جستجو کنی بهتره و آموزشاش هست .. بعد یک کد بهت میده مثل زرین پال و توی این ماژول قرار میدی ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در آبان 90 من يه سوال دارم من مى خواهم يه فروشگاه بسازم كه فقط به PAYPAL وصل بشه و سبد خريد داشته باشه و محصول را به هش ازافه كنه از همين استفاده كنم مشكلى ندارده؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 90 میتونید از خود virtumart رایگان استفاده کنید در خودش paypal dare نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در آبان 90 ببخشيد ميشه يه لينك دانلود بديد و يه چيز ديگه مخواهم وقتى مشترى پرداخت كرد لينك دانلود بهش بده اين را داره يا نه؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر