hamid80 0 ارسال شده در آبان 90 سلام خدمت دوستان من در کامپونت RSForm! Pro می خواهم سه تا ایتم dropdown را در کنار هم قرار بدم این تنظیمات را انجام دادم ولی دوتاش فاصله دار شده در کنار هم نیست چه طور یم شه بیارمش کنار هم {year:caption} {year:body}{year:validation} {year:description} {month:caption} {month:body}{month:validation} {month:description} {day:caption} {day:body}{day:validation} {day:description} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام لطفا دموی آنلاین بذار اگه رو لوکال کار میکنی عکس بذار و بگو چطوری هست و چطوری می خوای بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid80 0 ارسال شده در آبان 90 الان بین سال ماه روز فاصله هست می خواهم بچسبه به هم الان بین سال ماه روز فاصله هست می خواهم بچسبه به هم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid80 0 ارسال شده در آبان 90 دوستان یک نظر می دن که چه طوری می شه فاصله بین سال و ماه و روز را از بین برد با توجه به عکس که در بالا هست ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز من زیاد با این افزونه کار نکردم با توجه به اینکه تجاری هست و نمیشه تو انجمن گذاشت کمی صبر کن تا یکی از دوستان که به این افزونه مسلط هست پاسخ بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid80 0 ارسال شده در آبان 90 سلام من می خواهم فاصله ای که بین سال و ماه و روز هست را از بین ببرم این تغییرات در کدهاش بوجود اورد {year:caption}{year:body}{year:validation}{year:description}{month:caption}{month:body}{month:validation}{month:description}{day:caption}{day:body}{day:validation}{day:description} ولی باز فاصله هست بین سالو ماه روز یکی از دوستان راهنمایی می کنندد چه طور باید این کد ها را بنیسم تا فاصله شان حدف بشود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid80 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام خدمت دوستا ن من یک سری ویرایش انجام دادم روی کدها اخر سر شد این الان در کنار هم هستند دوستان این درست هست یا باز کار داره {day:caption} (*){month:caption}{year:caption} {day:body}{day:validation}{month:body}{month:validation}{year:body}{year:validation} {day:description}{month:description}{year:description} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر