ava2009 0 ارسال شده در آبان 90 مشکل من در نمایش واحد پولی در ویرچومارت هست و هر چی امتحان آزمایش می کنم اعداد و واحد پولی درست نمیفته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 لطفا عکس قرار بدید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ava2009 0 ارسال شده در آبان 90 سلام این هم عکس ها نمایش در سایت و تنظیمات فروشگاه من مبلغی که مخوام نمایش بده اینه 2500 تومان هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در آبان 90 دوست عزیز رقم اعشار و نشان اعشار را کلا پاک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
phpnet 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام روبروی شکل اعداد مثبت شما symb00 انتخاب کرده اید از لیست 00symb انتخاب کنید واحد پول سمت چپ یعنی درست نمایش داده می شود. رقم اعشار و نشان اعشار هر دو رو دقیقاً صفر بگذارید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
net.keyhan 0 ارسال شده در فروردین 91 با سلام مشکل من اینه که واحد پولی که ریال است را همه جا درست نشون میده به جز توی فاکتور که میزنه ریا! توی دیتابیس میزان char را 4 کردم و توی ویرچومارت درست شد اما همچنان توی فکتور بدون ل مینویسه مشکل بعدی اینکه زمان سفارش را توی ایمیلی که میفرسته به صورت d M Y ساعت H:i نشون میده ممنون میشم کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliiiii 11 ارسال شده در اردیبهشت 91 این مشکل رو من هم دارم، دوستان لطفاً راهنمایی بفرمائید اینکه پس از خرید توسط یوزر یک فاکتور براش ارسال میشه که در اون به جای تاریخ و ساعت yy mmm dd و H:M خورده چطور میشه تاریخ و زمان واقعی رو اونجا قرار داد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
net.keyhan 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 این مشکل رو من هم دارم، دوستان لطفاً راهنمایی بفرمائید اینکه پس از خرید توسط یوزر یک فاکتور براش ارسال میشه که در اون به جای تاریخ و ساعت yy mmm dd و H:M خورده چطور میشه تاریخ و زمان واقعی رو اونجا قرار داد ؟ سلام دوست عزیز انگار اینجا هیشکی نیست کمک کنه باید اینقدر وقت بذاریو باهاش کلنجار بری تا خودت بفهمی :@ برای حل مشکل تاریخ باید در مسیر نوشته شده خطی که شامل yy mmm dd و H:M است را پاک کنید این قسمت اصلا نباید ترجمه بشه مسیر هست administrator/components/com_virtuemart/languages/common/english.php امیدوارم مشکلتون حل بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر