sattar6570 0 ارسال شده در آبان 90 در بیشتر مواقع وقتی روی یک لینک یا تکس باکس توی سایتم کلیک میشه صفحه یک سایت اینترنتی به اسم www.travian.ir باز میشه ایا امکان حذفش وجود داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 90 درود بر شما به احتمال خیلی زیاد سیستم شما ویروس دارد دوست عزیز با سیستم دیگری نیز بررسی نموده اید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sattar6570 0 ارسال شده در آبان 90 بله با سیستم هایی دیگه هم امتحان کردم البته این صفحه فقط در مرورگر IE دیده نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام با قالب پیش فرض امتحان کنید آدرس سایتتون رو هم بدید تا بررسی بشه شاید کدی چیزی باشه توشدوست عزیزم خوب آدرس رو همین جا میذاشتی چرا پ.خ ؟!؟!؟!؟!؟! من الان ساییتون رو بررسی کردم هیچ مشکلی نداره سیستمتون ایراد داره فک کنم باید ویندوز بریزی:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sattar6570 0 ارسال شده در آبان 90 فکر نکنم از ویندوز باشه چون هم ویندوز رو عوض کردم هم با سیستم های دیگه امتحان کردم این آدرس سایت لطفا دوستان ببینن http://www.hoghooghdanan.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminfa 0 ارسال شده در آبان 90 فکر نکنم از ویندوز باشه چون هم ویندوز رو عوض کردم هم با سیستم های دیگه امتحان کردم این آدرس سایت لطفا دوستان ببینن http://www.hoghooghdanan.com سایت رو دیدم popup داره وبسایتتون رو همون تراوین میره باید کدتون رو برسی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 الان متوجه شدم آخه من فایرفاکس دارم روش adblock نصبه جلوی تبلیغات و پاپ آپ رو میگیره واسه همین ندیدم شما قالبت رو از کجا گرفتی؟ کسی واست طراحی کرده؟ این مشکل از کی پیش اومد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kabook 10 ارسال شده در آبان 90 کسی راه حلی برای این رفع این مشکل پیدا نکرد.؟ فکر نکنم از ویندوز باشه چون هم ویندوز رو عوض کردم هم با سیستم های دیگه امتحان کردم این آدرس سایت لطفا دوستان ببینن من همین مشکل رو با یه سایتهام پیدا کرده بودم بعد از کلی بررسی و دیدلیت کردن همه فایلهای اضافی که میدونستم مال جوملا نیست مشکلم حل شده به احتمال زیاد این کار رو سرور با گرفتن پورسانت برای این سایت انجام میده کد هایی که احتمالا به سایتت اضافه کردی مثل کانتر یا هر چیز دیگه رو چک کن کل فال ایندکس اصلی و ایندکس قالب رو هم چک کن کل فایهای قالب رو هم چک کن من بهش گرفتار شدم میدونم چقدر برای بازدید کننده عذابه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر