Mahachita 0 ارسال شده در آبان 90 من می خواهم از جوملا 1.5 سایت رو به 1.7 انتقال بدهم و قالب و کامپوننت خاصی هم ندارم که نگران کار نکردنش روی 1.7 باشم و از اونجایی که روش مهاجرت توضیح داده شده پر دنگ و فنگه تصمیم گرفتم که یه جوملا 1.7 تر و تمیز نصب کنم و فقز پستها و کاربرها رو از جوملای 1.5 خود به 1.7 جدید انتقال بدهم، آیا این امکان وجود داره که فقظ مطالی و کاربران رو به جوملای 1.7 وارد کنم آیا کامپوننتی هست که باهاش از اطلاعات 1.5 بک آپ بگیریم و وارد 1.7 کنم؟ با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 90 در phpmyadmin در هاست باید شما بک آپ از jos_users jos_contact_details jos_content jos_content_frontpage jos_content_rating بگیرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
razmavar 0 ارسال شده در آبان 90 سلام آیا باید از جوملا 1.5 اول به 1.6 رفت و سپس به 1.7 ؟ یا مستقیم میشه 1.5 رو به 1.7 منتقل کرد ؟یک مقاله در این مورد میتونید لینک بدید ؟ بهترین روشی که میشه اینکارو انجام داد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 در انجمن جستجو کنید در این مورد بحث شده آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 90 یک مقاله در این مورد میتونید لینک بدید ؟ بهترین روشی که میشه اینکارو انجام داد با سلام خدمت شما http://forum.joomina.ir/thread-5324.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر