rjalal 3 ارسال شده در آبان 90 حذف تبلیغات انجمن ساز ccboard نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز اول، شما باید در انجمن مشکلات سوالتون رو میپرسیدید! دوم سوالتون اصلا واضح نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در آبان 90 ارم بزرگ زده cc board میخوام نباشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در آبان 90 ارم بزرگ زده cc board میخوام نباشه سلام دمو بدید تا دوستان بهتر بتونن کمکتون کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در آبان 90 http://hastecomputer.orq.ir اینو ببین قسمت انجمن اینو نوشته Powered by ccBoard نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در آبان 90 فکر میکنم باید توی فایل ایندکس خود انجمن ساز به دنبالش بگردی و حذفش کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در آبان 90 کسی فایل آمادشو داره کپی کنم تموم شه فکر نکنم به این راحتی فقط تو INDEX باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 می تونید توی فایل مربوطھ بھ وسیلھ نرم افزار Notepad کلمھ رو جستجو کنید در ضمن برای آمادھ سازی و حذف کپی رایت فایل افزونھ رو قرار بدید آرزومند آرزوھایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در آبان 90 من فایل افزونشو میخوام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز به این قسمت برید components/com_ccboard/views/folder/tmpl/default.php folder یعنی تمامی پوشه های موجود در شاخه و دنبال این عبارت بگردید <?php echo CCBOARD_COPYRIGHT; ?> و حذفش کنید یا اینکه این فایل رو تو پوشه views کپی و اکسترکت کنید http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13200960511.zip در ضمن تست شده و مشکلی ندارد ولی قبلش یه بک آپ از شاخه views تو هاستتون بگیرید که در صورت جواب ندادن در نسخه شما، بتونید برگردونید تست شده با نسخه 1.3 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر