سعید مداحی 83 ارسال شده در آبان 90 دوستان من میخوام چندتا آیتم از کامپوننت k2 حذف کنم و فقط بخش "کاربران" رو بذارم که بمونه یعنی اینا حذف بشن: ایتم ها مجموعه ها برچسپ ها نظرات فیلدهای اضافی گروه فیلد اضافی اطلاعات لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در آبان 90 دوستان اگه کسی بلده زودتر یه توضیحی بده خیلی به این کاری که گفتم نیاز دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
phpnet 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام منظورتون واضح نیست که از کجا میخواهید حذف کنید؟ از مدیریت؟ از فرانت پیج وب سایت؟ به احتمال زیاد منظور شما از مدیریت وب سایت هست که اگر با اچ تی ام ال و سی اس اس و پی اچ پی آشنایی دارید ازاین مسیر می توانید حذف کنید: administrator\components\com_k2\controllers نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در آبان 90 بله میخوام از قسمت مدیریت حذف بشه. به عکس زیر توجه کن : من نمیخوام که کلا از جوملا حذفش کنم فقط میخوام تو کنترل پنل نمایش داده نشه! با سلام منظورتون واضح نیست که از کجا میخواهید حذف کنید؟ از مدیریت؟ از فرانت پیج وب سایت؟ به احتمال زیاد منظور شما از مدیریت وب سایت هست که اگر با اچ تی ام ال و سی اس اس و پی اچ پی آشنایی دارید ازاین مسیر می توانید حذف کنید: administrator\components\com_k2\controllers تشکر. با راهنمایی که کردی تونشتم مسیرشو پیدا کنم. باید از مسیر زیر اقدام کرد administrator\components\com_k2\views\cpanel\tmpl نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر