dosib 0 ارسال شده در آبان 90 آقا من يه کد css که مثلا وقتي تو هدر سايت ميذارم هدر به اندازه ماژولهايي که در اون ميذارم باز يه بسته بشه و ثابت نمونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در آبان 90 مي تونيد واسه تگ سايتتان عرض و ارتاع خاصي مشخص نكنيد فثط يه مارجين بديد كه از بقيه فاصله بگيره و چون اندازه دقيقي براي ارتفاعش ست نكرديد تغيير سايز پيدا مي كنه. اين چيزي هست كه به ذهن من رسيد دوستان راه ساده تري دارند بگويند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dosib 0 ارسال شده در آبان 90 مي تونيد واسه تگ سايتتان عرض و ارتاع خاصي مشخص نكنيد فثط يه مارجين بديد كه از بقيه فاصله بگيره و چون اندازه دقيقي براي ارتفاعش ست نكرديد تغيير سايز پيدا مي كنه. اين چيزي هست كه به ذهن من رسيد دوستان راه ساده تري دارند بگويند ميشه بگيد دقيقا کجا بايد کد را گذاشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز میشه دمو انلاین بذاری تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dosib 0 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز میشه دمو انلاین بذاری تا بررسی بشه دارم تو لوکال کار ميکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 90 فکر می کنم باید اندازه ها را درصدی بدهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 آخه دوست عزیزم ما تا کدها رو نبینیم چطوری بگیم کدوم کد رو بذار یا ویرایش کن خوب قالبت رو بذار و بگو می خوای چطوری بشه با عکس توضیح بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در آبان 90 داداش شما مثلا تو php اسم هدرت header هست. منظور من اينه #header{ هر استايلي مي خواي اينجا بهش بده ولي از استايل height استفاده نكن يعني ارتفاع براش تعيين نكن } و براي موقعيت ماژول ها هم بايد در پي اچ پي از if استفاده كني كه اگر اون موقعيت خالي بود نشان داده نشه. منظورم استايل هاش هست. يه سرچ بزني نمونه if ها را گير مياري نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dosib 0 ارسال شده در آبان 90 آخه دوست عزیزم ما تا کدها رو نبینیم چطوری بگیم کدوم کد رو بذار یا ویرایش کن خوب قالبت رو بذار و بگو می خوای چطوری بشه با عکس توضیح بده آقا من فايل قالب رو ميذارم فقط لطف کنيد بگيد چه تغييراتي انجام ميديد http://dosib.com/dosib.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dosib 0 ارسال شده در آبان 90 آخر هيچ کي جواب ما رو نداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر